Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«ΕΡΤ Backstage» στην ΕΡΤ1 με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίου

Σάββατο 14.10.2023, στις 17:00

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023, στις 17:00, η κάμερα της εκπομπής «ΕΡΤ Backstage»με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Μιχάλη Παπαδημητρίουσυναντάει τον Δημήτρη Μοθωναίο και τη Δανάη Μιχαλάκη στα γυρίσματα της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία».

Οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Τζένη Θεωνά, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Αλέξανδρος Τωμαδάκης, Φαίη Φραγκαλιώτη, Κάτια Νεκταρίου, Χριστόδουλος Στυλιανού, Τίτος Πινακάς και Ευθύμης Παππάς μάς μιλούν για όσα θα γίνουν στη συνέχεια της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ».

Ακόμη, μαθαίνουμε πώς γυρίζεται μια καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, με μια επίσκεψη στα παρασκήνια του «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Στη συνέχεια, συναντάμε την Ειρήνη Γιανναρά, προϊσταμένη του Τμήματος Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ραδιοφώνου, η οποία μας μιλάει για την πιο πλούσια ραδιοφωνική πλατφόρμα, το ERTεcho, ενώ η Αντωνία Κουτσοδόντη, προϊσταμένη του Τμήματος Διαχείρισης Αρχείων στο Αρχείο της ΕΡΤ, μας ξεναγεί στους διαδρόμους του και αφηγείται την ιστορία του.

Επίσης, θα παρακολουθήσουμε preview από τις αγαπημένες μας σειρές, «Η παραλία»«Ηλέκτρα» και «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» για την εβδομάδα που έρχεται.

Και, φυσικά, στο ERTFLIX θα απολαύσετε πέντε υπέροχες ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου.

 

Παρουσίαση: Κωνσταντίνα Κομμάτα, Μιχάλης Παπαδημητρίου

Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου

Αρχισυνταξία: Τατιάνα Χατζή

Παραγωγή: Plan A

Creative director: Ρωξάνη Ρόμπου

«ΕΡΤ Backstage»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις 17:00, η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Μιχάλης Παπαδημητρίου παρουσιάζουν στους τηλεθεατές οτιδήποτε συμβαίνει σε όλα τα μέσα της ΕΡΤ, μέσα από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, πρωτότυπα παιχνίδια και μοναδικά αφιερώματα.

Πώς είναι άραγε οι παρουσιαστές των αγαπημένων μας ενημερωτικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών εκπομπών πίσω από τις κάμερες; Τι επικρατεί σε μία πρόβα της Ορχήστρας της ΕΡΤ πριν από μία μεγάλη συναυλία; Πώς είναι να βρίσκεσαι στα στούντιο της ιστορικής Ελληνικής Ραδιοφωνίας και πώς μοιάζουν οι διάδρομοι του θρυλικού αρχείου της ΕΡΤ;

Ακόμη, spoilers από τις σειρές που δεν χάνουμε επεισόδιο, στιγμές που συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν, άνθρωποι που θέλουμε να γνωρίσουμε καλύτερα και πρωταγωνιστές που ήδη έχουμε αγαπήσει… πίσω από τις κάμερες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ με τα κανάλια της ΕΡΤ1ΕΡΤ2ΕΡΤ3ΕΡΤ NEWSΕΡΤ Sports, με τους διεθνείς της πομπούς ΕΡΤ World, Voice of Greece – Hellenic Radio και το ERTFLIX, αλλά και με τα Ραδιόφωνά της και το ERT εcho αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό περιεχομένου στη χώρα.

Μια εκπομπή της ΕΡΤ αφιερωμένη στην ΕΡΤ και στο πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο της ελληνικής τηλεόρασης!

Κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ1, και σε επανάληψη, κάθε Κυριακή, στις 15:00.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου