Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Νάνσυ Παραδεισανού: “Όταν πατήσω δυνατά στα πόδια μου θα μιλήσω για πρόσωπα και πράγματα”

Πώς σχολίασε η Νάνσυ Παραδεισάνου τα λόγια της Ελεονώρας Μελέτη για τα «κακά παιδιά»

Για τα «κακά παιδιά» και τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην τηλεόραση, απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία τόνισε ότι όταν νιώσει ότι πατά σταθερά στα πόδια της θα μιλήσει ανοιχτά για πρόσωπα και πράγματα.

 

Η Νάνσυ παραδεισάνου για τα «κακά παιδιά»

«Ξέρω σε ποιους αναφέρεται η Ελεονώρα, το έχω συζητήσει μαζί της και τώρα και παλαιότερα. Δεν ξέρω σε ποια άτομα αναφέρεται για τον Πρωινό Καφέ, ούτε ποια ήταν τα κακά παιδιά τότε. Έχει ενδιαφέρον όμως να ψάξουμε πού βρίσκονται σήμερα όλοι αυτοί», είπε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού, όταν ρωτήθηκε για τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της.

«Αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί, που είναι υπέροχοι και καταπληκτικοί και τους αγαπάει ο κόσμος, δεν πρέπει κάποια στιγμή να μάθει ο κόσμος ότι δεν είναι αυτό το πραγματικό τους πρόσωπο; Πρέπει», συμπλήρωσε, η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Εγώ χαίρομαι που η Ελεονώρα μιλάει και σπάει ό,τι ταμπού μπορεί να υπάρχει. Αν πατούσα λίγο πιο δυνατά στα πόδια μου από θέμα καριέρας νομίζω ότι κάποια στιγμή θα το κανω, θα μιλούσα. Θα μιλήσω για πρόσωπα και πράγματα», πρόσθεσε, η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Δεν έχω περάσει κάτι τόσο δύσκολο που να πω: δεν μπορώ να πάω στη δουλειά μου, έχω το στομάχι μου. Οπότε, δεν ξέρω τι θα έκανα σε αυτή την περίπτωση», κατέληξε, η Νάνσυ Παραδεισανού.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου