Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Όλα για τη Ζωή μας”: Τι θα δούμε σήμερα και αύριο, Κυριακή 8/10

“Όλα για τη Ζωή μας”: Η πρώτη εκπομπή της σεζόν ξεκινά δυναμικά

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη κάνει πρεμιέρα και επιστρέφει πιστή στη θεματολογία που αναδεικνύει όλα όσα έχουν να κάνουν με τη σωματική και ψυχική μας υγεία, τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στο πώς βρίσκουμε λύση σε κάθε πρόβλημα της καθημερινότητάς μας.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 08:50 στο MEGA, η πρώτη εκπομπή της σεζόν ξεκινά δυναμικά, με ένα ζήτημα που μας απασχολεί όλους:

τη διαχείριση του θυμού. O θυμός είναι ένα συναίσθημα που όλοι έχουμε βιώσει, ωστόσο αρκετοί από εμάς συχνά δεν μπορούμε να τον διαχειριστούμε.

Μία έντονη αντίδραση μπορεί να βλάψει τόσο την ψυχή, όσο και το σώμα μας – υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» είναι ο ηθοποιός και παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος με άκρως εξομολογητική διάθεση μιλά για όσα τον θυμώνουν, θυμάται έντονες εκρήξεις θυμού που είχε στο παρελθόν και εξηγεί πώς έχει καταφέρει να τις κατευνάσει.

Στην ίδια εκπομπή, οι επιστήμονες εξηγούν ποιες τροφές είναι καλό να περιορίσουμε, καθώς έχει αποδειχτεί ότι η κατανάλωσή τους μπορεί να είναι επιβλαβής.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 08:50 το τσιμπολόγημα, αυτή η τόσο δημοφιλής σε όλους μας διατροφική συμπεριφορά, έχει την τιμητική της.

Γιατί πεινάμε; Μήπως σχετίζεται με τον τρόπο ζωής και την ψυχολογία μας; Πώς θα κόψουμε – αν μπορούμε – αυτή τη συνήθεια;

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Μαρία Ηλιάκη, η οποία αποκαλύπτει τις υπερβολές που έχει κάνει στο παρελθόν για να ικανοποιήσει την επιθυμία της να τσιμπολογάει και αναφέρει πότε και με ποιον τρόπο κατάφερε να σταματήσει αυτή τη συνήθεια.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ

Σε άλλη ενότητα, αναλύεται η σημασία των ονείρων και δίνονται απαντήσεις και στις ερωτήσεις που θέτουν οι τηλεθεατές.

Από την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή εγκαινιάζεται μία νέα, διαδραστική ενότητα στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας»: κάθε εβδομάδα, μέσα από το Instagram του MEGA, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης θα ενημερώνει για το θέμα της εκπομπής καλώντας το κοινό να στείλει τις δικές του ερωτήσεις στο https://megatv.com/ola-gia-ti-zoi-mas .

Όποιος λοιπόν επιθυμεί να πάρει απαντήσεις σε ερωτήματα που τον απασχολούν, δεν έχει παρά να λάβει μέρος στην εκπομπή με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο!

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου