Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Μαρία Σολωμού απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο: “Έχω πλήρη ευθύνη του τι λέω”

Η Μαρία Σολωμού έχει ρόλο καθηγήτριας στο “Fame Story”

ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ

Η Μαρία Σολωμού, μέσα από το “Breakfast @ Star”, απάντησε στην κριτική που της κάνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την παρουσία της ως καθηγήτρια στο “Fame Story”.

Η Μαρία Σολωμού ρωτήθηκε από την Ελένη Χατζίδου και διευκρίνισε για τις δηλώσεις της που, όπως ισχυρίζεται, παρεξηγήθηκαν.

 

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος για Μαρία Σολωμού: “Και πολλά είναι τα 10 λεπτά στο Fame Story”

 

“Κάνω μάθημα 2μιση ώρες. Από αυτά κάνουν ένα μοντάζ οι άνθρωποι και βγάζουν ένα κομμάτι – δεν ξέρω καν αν είναι 10 λεπτά, λιγότερο ή περισσότερο. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν γίνεται το μοντάζ, παίρνεις τα highlights και σε αυτά έτυχε εγώ να είμαι αρκετά έντονη” ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

“Κάποιος μπορεί λοιπόν να φανταστεί ότι εγώ πηγαίνω εκεί και τουλάχιστον δέρνω τα παιδιά και ωρύομαι 2μιση ώρες. Γι’ αυτό είπα ότι, όχι, είναι 10 λεπτά, φανταστείτε ότι έχουν επιλεγεί κάποια πράγματα, τα οποία μπορεί να έχουν πιο πολλή πλάκα, μπορεί να είναι πιο έντονα. Οπότε, φαντάσου την απόκλιση” τονίζει η Μαρία Σολωμού.

 

Δείτε επίσης: “Fame Story”: Έξαλλη η Μαρία Σολωμού – “Κοροϊδεύεις, νιώθω ότι βαριέσαι”

 

“Δεν ξέρω τι κατάλαβαν. Έχω πλήρη ευθύνη του τι λέω. Δεν έχω την ευθύνη του τι αντιλαμβάνεται ο κόσμος” υπογραμμίζει κλείνοντας η Μαρία Σολωμού.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου