Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: “Πήραν τηλέφωνο τον Νάσο για τις εκλογές, τους λέει: ξέρετε ποιος είμαι;”

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου περιγράφει: “Λέει: θέλω να σας πω ότι ο γιατρός δεν θα κάνει κάποια εκδήλωση αλλά θα δώσει τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό”

Ένα περιστατικό που συνέβη στον σύζυγό της, Νάσο Γαλακτερό, μοιράστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5/10 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, με αφορμή τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής, περιέγραψε το κωμικό τηλεφώνημα που δέχθηκε ο άντρας της από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

«Πήρε ο εκπρόσωπος ενός υποψηφίου τηλέφωνο στον άντρα μου και του λέει: θα ήθελα να σας πω ότι ο γιατρός, ο οποίος εργάζεται το τάδε κέντρο, κατεβαίνει υποψήφιος. Λέει: θέλω να σας πω ότι ο γιατρός δεν θα κάνει κάποια εκδήλωση αλλά θα δώσει τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό», περιγράφει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Πάρα πολύ ωραία, συγχαρητήρια στον γιατρό. Και συνεχίζει: θα τον στηρίξετε; Λέει ο Νάσος: ξέρετε ποιος είμαι, πώς με λένε, πού ψηφίζω; Όχι, του απαντάει. Ο άλλος τον ξαναρωτάει: θα τον στηρίξετε; Με όλη μου την καρδιά αλλά δεν ψηφίζω στον Δήμο που κατεβαίνει, του απάντησε ο Νάσος», αφηγείται στη συνέχεια η παρουσιάστρια στο Στούντιο 4.

«Μην παίρνετε, τσάμπα χρεώνεστε», σχολίασε κλείνοντας το θέμα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου