Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Απόψε η μεγάλη «μάχη» της TV – Ποια πρεμιέρα θα κερδίσει;

Ξεκινούν «Μάγισσα», «Σασμός» και η «Φάρμα»

Κορυφώνεται από απόψε το βράδυ η… μάχη της τηλεθέασης στους τηλεοπτικούς σταθμούς, με την επίσημη έναρξη πλέον της ζώνης υψηλής τηλεθέασης (prime time).

Η μυθοπλασία έχει τη μερίδα του λέοντος, χωρίς φυσικά να λείπουν και τα ριάλιτι.

Ήδη, από την προηγούμενη Δευτέρα έκαναν πρεμιέρα οι «Πανθέοι» στον ΣΚΑΪ, ενώ χθες το βράδυ προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς «Γη της Ελιάς» στο Mega.

 

Δείτε επίσης: Τι τηλεθέαση σημείωσε στην πρεμιέρα της η «Γη της Ελιάς»;

 

Απόψε στις 21.00, κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η «Μάγισσα». Μία από τις ακριβότερες παραγωγές της σεζόν, με κόστος μεγαλύτερο των δώδεκα εκατ. ευρώ. Η σειρά την πρώτη εβδομάδα θα μεταδοθεί από Δευτέρα έως και Πέμπτη. Η ιστορία από τους δημιουργούς των «Άγριων Μελισσών» διαδραματίζεται στη Μάνη, το 1817. Δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πλέον ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις σαράντα ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους. Με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, η Θεοφανώ, θα οδηγη- θεί από ένα όραμα στις όχθες του ποτα- μού της Άρνας… Μεγάλα ονόματα στο πρωταγωνιστικό καστ, με τον ομώνυμο ρόλο της Μάγισσας να τον υποδύεται η Έλλη Τρίγγου.

 

Δείτε επίσης: «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1 πάει Netflix

 

Την ίδια ώρα, στις 21.00, θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha ο τρίτος και τελευταίος κύκλος του «Σασμού», ο «Επίλογος». Η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια στο χωριό της Άνω Ποριάς, με τους ήρωες να βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής τους. Αποφασισμένοι να πάνε κόντρα σε αυτή τη μοίρα και να ξεπεράσουν τα εμπόδια, η ελπίδα για σασμό υφαίνεται όλο και περισσότερο στις ψυχές τους. Οι ισορροπίες, όμως, ανατρέπονται διαρκώς. Νέα πρόσωπα έρχονται σαν σκιά, πρόθυμα να συμμαχήσουν για να εμποδίσουν τη συμφιλίωση. Αυτοί είναι ο Αντρέας Βρουλάκης (Βασίλης Μπισμπίκης) και η Εύα Αβραμίδη (Πηνελόπη Τσιλίκα).

 

Δείτε επίσης: «Σασμός»: Όσα θα συμβούν στα πρώτα επεισόδια

 

Η «Φάρμα», το αγροτικό ριάλιτι που έχουμε δει δύο φορές μέχρι τώρα από Μega και ΑΝΤ1, επιστρέφει ξανά, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Star, με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική, όπως τη φροντίδα των ζώων, την καλλιέργεια της γης, τη σκληρή δουλειά για όσα -μέχρι τώρα- ήταν αυτονόητα. Το έπαθλο για το νικητή θα είναι 50.000 ευρώ!

 

Δείτε επίσης: Φάρμα: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στο νέο τρέιλερ

 

*Του Αλέξη Μίχα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 25/9/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου