Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο Ηλίας Βρεττός για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι δάσκαλος όλων μας, δεν θα μπορούσα να συγκριθώ μαζί του»

Δείτε τι δήλωσε για το νέο του ρόλο

Ενθουσιασμένος και έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του δήλωσε ο Ηλίας Βρεττός στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

Ο τραγουδιστής αναλαμβάνει τον ρόλο του παρουσιαστή σε ένα τηλεπαιχνίδι που έρχεται από τα παλιά, αλλά ανανεωμένο και προσαρμοσμένο στη νέα εποχή, το «Πιο μεγάλο παζάρι».

«Είμαι ενθουσιασμένος για το “Μεγάλο Παζάρι“, έχουμε πολύ ωραία χημεία με την ομάδα και ανυπομονώ να βρει στον “αέρα”. Καινούριο εγχείρημα για εμένα, καινούρια πρόκληση, την οποία αποδέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά και χαμόγελο. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να πάει όσο καλύτερα γίνεται».

«Είμαι έτοιμος να το ζήσω, να βγάλω τον εαυτό μου και αυτό είμαι προσηλωμένος να κάνω αυτή τη στιγμή. Για να πεις ότι είσαι παρουσιαστής χρειάζεσαι προϋπηρεσία. Εγώ κάνω την πρώτη μου προσπάθεια και ελπίζω να αγκαλιστεί αυτό από τον κόσμο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ο δάσκαλος όλων μας, δεν θα μπορούσα να συγκριθώ μαζί του. Δεν έχουμε γνωριστεί με τον κ. Μικρούτσικο, θα ήταν χαρά μου και οι όποιες συμβουλές θα είναι καλοδεχούμενες», ξεκαθάρισε ο τραγουδιστής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε πως θέλει να βγάλει τον «αυτό του στο παιχνίδι» και σημείωσε πως «υπάρχει χώρος για όλους. Είναι καλό να δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου