Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Super Κατερίνα»: Μεταγραφή – έκπληξη από το «Καλοκαίρι #Yes»

Ποιος μεταφέρεται από την καλοκαιρινή εκπομπή στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου;

Αντίστροφη μέτρηση για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία στις 10 το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, κάνει πρεμιέρα στον Alpha με την εκπομπή της «Super Κατερίνα»!

Η αγαπημένη πρωινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού επιστρέφει και μάλιστα ανανεωμένη!

Στην ομάδα της παρουσιάστριας υπάρχουν αλλαγές, καθώς τη θέση του Στέφανου Κωνσταντινίδη, έχει πάρει ο Χάρης Λεμπιδάκης στο πάνελ της εκπομπής, μαζί με τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Χρίσλα Γεωργακοπούλου και Γιάννη Πουλόπουλο.

Από τη θέση του δεν θα λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικους με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, ενώ στην κουζίνα της «Super Κατερίνα» θα βλέπουμε τον καταξιωμένο chef, Πέτρο Συρίγο, με τις ευφάνταστες και εντυπωσιακές συνταγές του, να δίνει καθημερινά λύση στο ερώτημα κάθε νοικοκυράς και… νοικοκύρη «τι να μαγειρέψω σήμερα».

Εκτός από τις παραπάνω προσθήκες, ακόμα μία έρχεται για να πλαισιώσει το δυναμικό σύνολο που έχει δημιουργήσει η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο λόγος για την αστρολόγο Αγγελική Μανουσάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» και πλέον θα βλέπουμε καθημερινά στη «Super Κατερίνα», για να μας δίνει τις προβλέψεις της με τον μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο της.

Η ίδια η Αγγελική Μανουσάκη ήταν εκείνη που ανακοίνωσε τη «μεταγραφή» της, μέσα από το Instagram. Η μία ανάρτησή της μάλιστα ήταν με την Κατερίνα Καινούργιου από το πλατό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου