Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Συγκλονισμένοι στο «Κοινωνία Ώρα Mega» από τα πλάνα στην Καρδίτσα

Δείτε την αντίδραση της Ανθής Βούλγαρη και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Η κακοκαιρία Daniel έχει μετατρέψει τον θεσσαλικό κάμπο σε λίμνη. Τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ήταν σοκαριστικά.

«Κανείς δεν περίμενε τόσο νερό. Το σημείο είναι μη προσβάσιμο. Έχει πλημμυρίσει όλος ο κάμπος. Δεν μπορεί να έρθει ούτε η ΕΜΑΚ ούτε ο στρατός. Ίσως ελικόπτερο, αλλά που να προσγειωθεί; Δεν υπάρχει στεριά», είπε ο κος Βασίλης και η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έμειναν άφωνοι με τις εικόνες που έβλεπαν.

«Πνίγηκε» η Καρδίτσα από την έντονη βροχόπτωση που «σφυροκοπά» εδώ και δύο 24ωρα την κεντρική Ελλάδα.

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε μία απέραντη λίμνη, με τα λασπωμένα νερά να έχουν καλύψει τα πάντα, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής στο MEGA. Το χωριό Παλαμάς έχει πλημμυρίσει, ενώ παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει και το χωριό Μεταμόρφωση.

Το νερό έχει καλύψει μέχρι και τις στέγες των σπιτιών, ανέφερε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο κος Βασίλης. Το χωριό έχει 300 μόνιμους κατοίκους, εκ των οποίων οι 60 προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο στο κοινοτικό γραφείο της Μεταμόρφωσης, ενώ άλλοι μετακινήθηκαν προς τον Παλαμά Καρδίτσας.

«Το νερό είναι πάνω από 3 με 4 μέτρα σε κάποια σημεία. Είναι μία ολική καταστροφή», είπε ο κάτοικος της περιοχής.

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων δόθηκε οδηγία προληπτικής εκκένωσης στους κατοίκους του χωριού νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

 

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου