Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Milky Way: Είδαμε τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του Βασίλη Κεκάτου. Γιατί εντυπωσίασε η πρώτη προβολή

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάστηκε η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA

 

Δεν θα μπορούσε να υπήρχε καλύτερη παρουσίαση για τα δυο πρώτα επεισόδια της πολυαναμενόμενης σειράς  του Βασίλη Κεκάτου «Milky Way» που  προβλήθηκαν χθες το βράδυ σε μια ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το Mega και η παραγωγός εταιρεία Foss Productions στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ, στο ΚΠΙΣΝ.

 

Από την πρώτη κιόλας σκηνή αντιλαμβάνεσαι πως πρόκειται για κάτι διαφορετικό, κάτι σπουδαίο…  Ο Βασίλης Κεκάτος δεν φοβήθηκε και «περπάτησε» σε μονοπάτια πρωτόγνωρα για τα δεδομένα της ελληνικής μυθοπλασίας. Η πρώτη μεγάλης κλίμακας δουλειά του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη αγγίζει θέματα που  αρκετοί ακόμα και σήμερα ντρέπονται να αναφέρουν ακόμα και σε  μια παρέα, ξεσκεπάζει  την αλήθεια πίσω από μια φαινομενικά καθώς πρέπει οικογένεια και παραθέτει την ιστορία των εφήβων χωρίς περιτύλιγμα.

 

Είναι αλήθεια πως πρώτη φορά είδαμε κανονικούς διαλόγους, αφιλτράριστους. Ο Βασίλης Κεκάτος απέδειξε – όχι ότι το είχε ανάγκη- πως  μπορεί να κοιτάξει κατάματα μερικά από τα πιο σημαντικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Θεματολογικά αγγίζει πολυσύνθετα σύγχρονα ζητήματα, όπως ο εγκλωβισμός των νέων στην επαρχία, η επιρροή της θρησκείας, η τοξική αρρενωπότητα, το σεξ ανηλίκων, η χρήση ναρκωτικών, και πολλά ακόμα. Μετά την ολοκλήρωση των δυο πρώτων επεισοδίων ο κόσμος χειροκροτούσε για πέντε λεπτά! Ήμασταν όλοι συγκλονισμένοι, έκπληκτοι και εκστασιασμένοι από αυτό που είδαμε…

 

Δεν θα υπήρχε καλύτερο timing να προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση μια τέτοια σειρά…

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου να κάνω τηλεόραση. Στο μυαλό μου το «Milky Way» το είχα σαν ταινία. Μία πολύ μεγάλη ταινία. Η τέχνη είναι μία μικρή σπίθα. Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Εμείς πήγαμε να ανάψουμε μια φωτιά μες στο χιόνι. Στη σειρά εκφράζουμε κάποιες απόψεις, λίγο πιο σύγχρονες. Μακάρι στο μέλλον η τηλεόραση να ασχοληθεί περισσότερο με τέτοιες ιστορίες, λίγο πιο “δύσκολες”. Με ενδιαφέρει κυρίως η γνώμη των νέων ανθρώπων. Να μην νιώσουν προδομένοι από αυτό που θα δουν» τόνισε ο Βασίλης Κεκάτος μετά το τέλος της προβολής.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς

Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

 

Guest stars: Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.

 

 

Η υπόθεση του Milky Way

Η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός  Κορίννα Ντουλλάαρτ είναι 17 χρονών, λατρεύει τον εναερίτη μπαμπά της που μετά από ένα ατύχημα έχει χάσει τον εαυτό του (καλησπέρα Ανδρεά Κωνσταντίνου) και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη μητέρα της (Γιούλικα Σκαφιδά σε ρόλο μητέρας φέτος στην ελληνική tv). Μια εγκυμοσύνη της αλλάζει τη ζωή (ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου είναι ό,τι καλύτερο συνέβη ποτέ σε ένα βενζινάδικο). Αυτή η κοπέλα ονειρευόταν να αλλάξει Γαλαξία και να χορεύει για την Ελένη Φουρέιρα, δεν θέλει να πατήσει pause στη ζωή της για να μεγαλώσει ένα παιδί. Αυτό όμως θέλουν όλοι οι άλλοι.

Το φανταστικό soundtrack θα έχει κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα και για τη σειρά μεγαλούργησαν η Kid Moxie και ο- γεννημένος ρομαντική ψυχή- Κωστής Μαραβέγιας γράφοντας πρωτότυπη μουσική. Η μίνι σειρά 8 επεισοδίων σε παραγωγή Foss Productions, συμπαραγωγή με το MEGA, σε συνεργασία με την Plays2Place και την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ αναμένεται να προβληθεί στις 2 Νοεμβρίου στο Mega και τη Vodafone TV

 

 

O Chief Content Officer του MEGA Κωνσταντίνος Σούσουλας προλόγισε την εκδήλωση 

 

Ευαγγελία Καμάρα, Σπυριδούλα Τριάντου, Αφροδίτη Καποκάκη και Στυλιάνα Ιωάννου

Η δημσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Σπυριδούλα Τριάντου με τον  πρωταγωνιστή της σειράς Νικολάκη Ζεγκίνογλου

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου