Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά τελικά… «Πρωίαν σε είδον»

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μετακομίζουν και επίσημα στην πρωινή ζώνη. Ένα χρόνο αργότερα, φεύγει από τον τίτλο το «την μεσημβρίαν» και επιστρέφει ο αρχικός «Πρωίαν σε είδον».

 

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει:

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, μετακομίζει στην πρωινή ζώνη, σε νέα ώρα. Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, στις 10:00, η εκπομπή, που έχει γίνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 και ανανεώνει το ραντεβού της κάθε πρωί, από Δευτέρα έως Παρασκευή την ίδια ώρα.

Δύο ώρες ψυχαγωγίας, διασκέδασης και ενημέρωσης, με ξεχωριστή προσέγγιση σε όλα όσα συμβαίνουν και μας ενδιαφέρουν. Η εκπομπή έχει κέφι, χαμόγελο και καλή διάθεση.

Συναντήσεις, συζητήσεις, ρεπορτάζ, ωραίες ιστορίες, αφιερώματα και όλα όσα έχουν αξία βρίσκουν τη θέση τους σ’ ένα πρωινό πρόγραμμα, που θέλει να δει –και να παρουσιάσει– την καθημερινότητα όπως της αξίζει. Με ψυχραιμία, σκέψη και χαμόγελο.

Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη ετοιμάζει τις πιο ωραίες συνταγές, ενώ ειδικοί απ’ όλους τους χώρους απαντούν και προτείνουν λύσεις σε καθετί που μας απασχολεί.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, μαζί με τη δημιουργική παρέα τους, θα διασκεδάζουν και θα μοιράζονται όμορφες στιγμές με τους τηλεθεατές κάθε πρωί, από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 12:00.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου