Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

H Ευδοκία Τσαγκλή στο «Καλοκαίρι Yes»: «Πεθαίνουμε καθημερινώς με όλη αυτή την κατάσταση»

«Για εμένα αυτό είναι ένας σκοπός ζωής και ό,τι μπορέσω να κάνω για να πιέσω περισσότερο για να βγει η αλήθεια, το κάνω»

Η Ευδοκία Τσαγκλή μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», σχολιάζοντας τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις για το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Εγώ πλέον ασχολούμαι με λίγα πράγματα, εκτός από αυτό. Για εμένα αυτό είναι ένας σκοπός ζωής και ό,τι μπορέσω να κάνω για να πιέσω περισσότερο για να βγει η αλήθεια, το κάνω. Δυστυχώς πλέον ασχολούμαστε καθημερινά με τον θάνατο και δεν ξέρω αν είμαστε τυχεροί… Πεθαίνουμε κάθε μέρα με αυτήν την υπόθεση, ειδικά όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τόσο μεγάλη διαφθορά και συγκάλυψη», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Big Brother.

«Όση ψυχολογική υποστήριξη και να έχεις, από την οικογένειά σου, από τους φίλους σου, από το περιβάλλον σου, το θέμα είναι εσωτερικό. Πρέπει να το δουλέψεις μόνος σου και να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα. Υπάρχουν φάσεις θυμού, οργής, στεναχώριας και όλα αυτά είναι μια διαδικασία που εξελίσσεται. Η μανούλα μου ήταν δίπλα μου και η αλήθεια είναι ότι για ένα διάστημα είχα πάρει την απόφαση να μην είμαι τόσο με τους φίλους μου γιατί δεν ήθελα να μοιράζομαι όλο αυτό το μαύρο που είχα μέσα μου. Κάποιες μέρες είναι διαφορετικές, κάποιες μέρες έχω λίγο περισσότερο κουράγιο και άλλες που κλείνομαι στον εαυτό μου. Φυσιολογικό είναι», είπε μεταξύ άλλων.

«Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και πέρα. Από εκείνη τη μέρα είναι όλα διαφορετικά. Κι εγώ ως άνθρωπος έχω αλλάξει. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ και θα προσπαθήσω να είμαι δυνατή. Σε χαράζει τόσο πολύ και δεν γίνεται να ξεχαστεί. Μακάρι μια μέρα, σύντομα, να δικαιωθούμε και ίσως αυτό να είναι κατευναστικό για την ψυχή μας. Οι μνήμες σίγουρα θα μας βασανίζουν», κατέληξε.

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου