Τηλεόραση

To πρώτο τρέιλερ της Πρωινής Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ

Η καθημερινή πρωινή ενημέρωση ξεκινά στις 28 Αυγούστου

Αν και ο πρώτος που άνοιξε την αυλαία για τον ΣΚΑΪ είναι ο Γιώργος Αυτιάς, η καθημερινή πρωινή ενημέρωση ξεκινά στις 28 Αυγούστου.

«Μια είδηση γεννιέται τώρα, αυτό το λεπτό και αποκτά τη δική της συνέχεια. Ο #SkaitvGR και αυτήν τη σεζόν επιδεικνύει συνέπεια και συνέχεια στην Πρωινή Ενημέρωση και μεταδίδει τον παλμό της επικαιρότητας, την ώρα που αυτή δημιουργείται. Από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου & καθημερινά από τις 05:00 το πρωί» αναφέρει η λεζάντα στη σχετική ανάρτηση του ΣΚΑΪ στο Instagram.

Ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως επιλέγει φέτος να επενδύσει περισσότερο στον ενημερωτικό χαρακτήρα του προγράμματος, που είναι άλλωστε και ο βασικός πυλώνας του προφίλ του.

Η «Πρώτη Εικόνα» θα ανοίγει και φέτος το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού στις 05:00, ενώ στις 06:00 θα ακολουθεί η εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Όπως έχει γίνει γνωστό ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού, οι «Αταίριαστοι» (Χρήστος Κούτρας, Γιάννης Ντσούνος) επιστρέφουν στην πρωινή ζώνη 10:00-12:00, δίνοντας τη σκυτάλη στη Φαίη Σκορδά, που φέτος θα επανέλθει στα «παλιά λημέρια» της μεσημεριανής ζώνης, βάζοντας ένα νέο στοίχημα με τον εαυτό της.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version