Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Έκρηξη σε σπίτι στην Αλεξανδρούπολη on air στο «Alpha Τώρα»

Δείτε το βίντεο

Συγκλονιστικές εικόνες έλαβαν χώρα στην live σύνδεση της εκπομπής «Alpha Τώρα», όταν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης με την Αλεξανδρούπολη σημειώθηκε έκρηξη σε σπίτι που εκείνη την ώρα είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Συγκεκριμένα, ενώ η δημοσιογράφος του Alpha μετέδιδε το ρεπορτάζ για την αναζωπύρωση στο χωριό Άβαντας του Έβρου, ακούστηκε η έκρηξη και πύρινες γλώσσες ξεπρόβαλλαν από την οροφή του σπιτιού που φαινόταν στο βάθος της εικόνας.

«Το χωριό εδώ είχε εκκενωθεί από πολύ νωρίς, ήδη από τις 05:30 άρχισαν με λεωφορεία να απομακρύνονται τα ηλικιωμένα και ευπαθή άτομα και στη συνέχεια οι υπόλοιποι πολίτες με τα αυτοκίνητά τους», ανέφερε η Αφροδίτη Σπηλιώτη στον αέρα του Alpha Τώρα και αμέσως σημειώθηκε η έκρηξη.

«Πρόσεξε, Αφροδίτη, απομακρύνσου! Παναγία μου, Χριστέ μου! Αυτό λογικά ήταν κάποια φιάλη υγραερίου. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να εκκενώνει ο κόσμος τα σπίτια και να μην μένουν εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί», σχολίασε εμφανώς ταραγμένη η Βίκυ Χαντζή από το στούντιο της εκπομπής.

«Και νωρίτερα ακούστηκαν εκρήξεις αλλά αυτή ήταν μία πολύ ισχυρή έκρηξη», τόνισε η ρεπόρτερ του Alpha Τώρα, που έτρεξε να απομακρυνθεί από το σημείο.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου