Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Καλοκαίρι Yes»: Στον αέρα με μία ώρα καθυστέρηση – «Δύσκολη μέρα η σημερινή»

Η εκπομπή του OPEN βγήκε στον αέρα στις 11:00

Εξαιτίας της επικαιρότητας με τα πύρινα μέτωπα που μαίνονται σε ολόκληρη τη χώρα, η εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» βγήκε στον αέρα μία ώρα αργότερα από το συνηθισμένο.

«Καλημέρα, φίλες και φίλοι. “Καλοκαίρι Yes”, να ‘μαστε κι εμείς λοιπόν. Δύσκολη μέρα η σημερινή, τον πρώτο λόγο εννοείται πως θα έχει η ενημέρωση. Οτιδήποτε έρχεται στα χέρια μας θα σας ενημερώνουμε αμέσως» ανέφερε στο ξεκίνημα της εκπομπής η Μαριάντα Πιερίδη.

«Όντως δύσκολη ημέρα, Μαριάντα και Φελίσιά μου, αλλά θα προσπαθήσουμε να σας φτιάξουμε τη διάθεση. Εμείς από εδώ θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να αλλάξουμε λίγο το σκηνικό», τόνισε από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος.

«Οι συμπολίτες και η χώρα μας συνεχίζουν να δοκιμάζονται. Εμείς είμαστε εδώ να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας κρατήσουμε συντροφιά με τα θέματά μας και με ό,τι έχουμε», συμπλήρωσε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Μου έχουν στείλει εικόνες και βιντεάκια από τα σπίτια τους. Είναι σοκαριστικές οι εικόνες, έχω πάθει πλάκα», αποκάλυψε ο τραγουδιστής στον αέρα του Καλοκαίρι Yes.

«Στέλνουμε τη συμπαράστασή μας στους συμπολίτες μας που παλεύουν με τις φλόγες. Δεν βοηθάνε καθόλου και οι καιρικές συνθήκες», είπε κλείνοντας το θέμα η Μαριάντα Πιερίδη και άνοιξε τη θεματολογία της εκπομπής.

Νωρίτερα ο Τριαντάφυλλος είχε ενημερώσει τους φίλους του μέσα από story που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram πως λόγω της επικαιρότητας το «Καλοκαίρι Yes» θα ξεκινούσε στις 11:00 αντί για τις 10:00.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου