Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο Φοίβος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μιλά για τη ζωή του ως drag queen

«Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τότε»

Ο Μανώλης Θεοδωράκης μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes» αφού το βίντεο-απάντηση που ανέβασε ο ίδιος στο TikTok, αποκαλύπτοντας πως είναι ο τηλεοπτικός «Φοίβος» από τη σειρά του Χάρη Ρώμα, έγινε viral με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

«Κάποιος follower με ρώτησε: είσαι ο Φοίβος από το “Κωνσταντίνου και Ελένης“; Είπα ας κάνω ένα βίντεο και λέω: ναι, είμαι αυτός. Μέχρι κι εγώ την είχα ξεχάσει τη συμμετοχή μου, γιατί είναι πολλά χρόνια πριν», δηλώνει ο Μανώλης Θεοδωράκης.

«Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τότε. Ήμουν ένα παιδί 19 χρονών, ήμουν ακόμα στη δραματική σχολή και με κάλεσαν να πάω να παίξω στο πρώτο μου σήριαλ. Εννοείται πως ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, όπως κάθε νέο παιδί που ήθελε να γίνει ηθοποιός. Έτυχε να είναι αυτό το επιτυχημένο σήριαλ», παραδέχεται στη συνέχεια.

«Την ευκαιρία να ασχοληθώ με το drag show μου την έδωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Μου λέει: δεν έρχεσαι να κάνεις drag show στο μαγαζί; Πήγα με ό,τι είχα, ούτε που ήξερα τι να κάνω. Το ένα έφερε το άλλο και ξαφνικά βρέθηκα να δουλεύω ως drag queen», περιγράφει ο Μανώλης Θεοδωράκης.

«Η κοινωνία δεν θα ωριμάσει σύντομα δυστυχώς γύρω από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Θέλουμε πάρα πολλή δουλειά και παιδεία από τους γονείς μας. Χρειάστηκε να κυκλοφορήσω ως drag στα ΜΜΜ, φοβήθηκα, όμως το έκανα με όποιο ρίσκο. Έλεγα: έχω βαφτεί τέλεια, αν θέλουν ας το κάνουν κι αυτοί. Η μητέρα μου μού δίνει παλιά της ρούχα κι εγώ τα μεταποιώ», εξομολογείται στο κλείσιμο της συνέντευξης ο γνωστός performer.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου