Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Από τις «Άγριες Μέλισσες»… στον «Άγιο Παΐσιο»

Η μεταγραφή στην σειρά του Mega

Έντονη κινητικότητα υπάρχει στους τηλεοπτικούς σταθμούς ενόψει των γυρισμάτων της μυθοπλασίας για την νέα σεζόν. Έτσι ένας ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι και στο καστ στην σειρά «Άγιος Παΐσιος».

Μέσα σε μία νύχτα είδε τις «μετοχές» του να εκτοξεύονται στο «χρηματιστήριο» της showbiz και μάλιστα λίγο πριν αποφασίσει να εγκαταλείψει το όνειρό του μία για πάντα.

Απογοητευμένος από οντισιόν που δεν προχώρησαν έφτασε στο σημείο να σκεφτεί να τα παρατήσει αλλά όχι προτού δοκιμάσει μία τελευταία φορά στο κάστινγκ για τις «Άγριες Μέλισσες».

Και κάπως έτσι το φθινόπωρο του 2019 ο Ιωάννης Αθανασόπουλος κέρδισε τον ρόλο του «Γιάννου» μπήκε στα σαλόνια των τηλεθεατών και ξεχώρισε με την ερμηνεία του.

«Ήμουν σε μια φάση μετά το Πάσχα, που λέω θα τα παρατήσω όλα, σταματάω, τέλος… γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Μου έλλειπε το κάτι παραπάνω για να με μάθει ο κόσμος, να μάθει τη δουλειά μου, πώς είμαι σαν ηθοποιός» μας λέει και περιγράφει πως βρέθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε δεκάδες οντισιόν και παρότι αναγνώριζαν το ταλέντο του, πάντα την τελευταία στιγμή έμενε εκτός. «Είχα κουραστεί να πηγαίνω σε οντισιόν, να με απορρίπτουν, να μου λένε ότι φτάνω στην τελευταία φάση και να μην με παίρνουν και να απογοητεύομαι. Οπότε επειδή έχω σπουδάσει στο πανεπιστήμιο στην ΑΣΟΕ, είπα μήπως είναι καιρός να τα παρατήσω και να ασχοληθώ με αυτό;» είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο ανερχόμενος ηθοποιός επιστρέφει ξανά στη μικρή οθόνη αυτή τη φορά σε άλλη τηλεοπτική στέγη και συγκεκριμένα στο Mega.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος είναι η νέα προσθήκη στη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» και το αποκάλυψε με μία ανάρτηση στα social media.

Σε αυτή τον βλέπουμε μεταμορφωμένο σε διάκονο με τον ίδιο να σχολιάζει στη λεζάντα: «Metamorfosis διάκονος Παΐσιος, Soon».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου