Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το backstage βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Mega – Το μήνυμα για το τέλος της σεζόν

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με όσα δεν δείχνουν ποτέ οι κάμερες

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ολοκλήρωσε την τηλεοπτική σεζόν στο δελτίο του Mega, αποχαιρετώντας με ένα backstage βίντεο.

Η δημοσιογράφος παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με όσα δεν δείχνουν ποτέ οι κάμερες, πριν αλλά και μετά, το τέλος κάθε δελτίου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα backstage βίντεο που ολοκληρώθηκε η τελευταία μέρα της σεζόν! Με γέλια- πολλά γέλια, από υπέροχους συνεργάτες, τους εκπληκτικούς επαγγελματίες που έκαναν στιγμές έντασης, άγχους, πίεσης να γίνουν πιο φωτεινές.

Πίσω από τα γέλια, ατελείωτες ώρες δουλειάς, προσπάθειας, επιμονής. Καρδιοχτύπι, δυσκολίες, μελέτη, άγχος, υπερένταση, διαφωνίες, κάποιες φορές τσακωμοί και φωνές.

Αλλά και ένας ειλικρινής σεβασμός για την αδιαπραγμάτευτη πίστη στον κοινό στόχο. Αυτό το «καλό δελτίο Κατερίνα μου» λίγο πριν το 3-2-1, οι στιγμές που βλέπω κάποιο από τα παιδιά στο πλατό να κάνει τον σταυρό του κρυφά πίσω απο τις κάμερες για να πάνε όλα καλά κ εκείνο το «Είσαι εντάξει Κατερίνα μου; χρειάζεσαι κάτι;.. καλό δελτίο!» Από μια ομάδα που παίζει πάνω από όλα για την φανέλα, ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι», ήταν η ανάρτηση της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Δες το παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου