Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Πιερίδη: «Ο καθένας έχει αναλάβει το κομμάτι που του αντιστοιχεί στο Καλοκαίρι #Yes»

Όσα δήλωσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό Τύπος Tv

Η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε πως έχουν μοιραστεί οι ρόλοι στην εκπομπή Καλοκαίρι #yes στο Open την οποία παρουσιάζει με τον Τριαντάφυλλο και την Φελίσια Τσαλαπάτη.

Η Μαριάντα Πιερίδη τόνισε πως οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις κάμερες ήταν πολύ ξεκάθαροι στο τι θα κάνει ο καθένας τους από την αρχή και έτσι δεν υπήρχε αμηχανία στον αέρα της εκπομπής.

Ήταν από την αρχή διακριτοί οι ρόλοι;

Η τραγουδίστρια είπε: « Οι άνθρωποι που είναι πίσω από τις κάμερες ήταν πολύ ξεκάθαροι στο τι θα κάνει ο καθένας, ήταν όλα διακριτά από την αρχή. Αυτό βοήθησε στο να μην υπάρχει αμηχανία. Ο καθένας έχει αναλάβει το κομμάτι που του αντιστοιχεί. Το σημαντικό είναι ότι συνεννοούμαστε υπέροχα πολλές φορές με τα μάτια.».

Ο δε Τριαντάφυλλος ανέφερε: «Δεν είχα πρόβλημα από την αρχή με το ποιος θα πει καλημέρα και ποιος θα κάνει την εκφώνηση. Είμαστε τέλεια ομάδα! Να πούμε ότι έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας και τον Γιάννη και τον Φοίβο, φανταστικά πλάσματα.»

Και πρόσθεσε η Φελίσια Τσαλαπάτη στo Τύπος TV: « Δεν με ενδιέφερε και δεν με ενδιαφέρει ακόμα το κομμάτι των ρόλων. Πιστεύω ότι αν μας έλεγαν να κάνουμε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που κάνουμε τώρα, πάλι θα βρίσκαμε τον δρόμο μας. Εννοώ σε τι υπερτερεί ο καθένας μας και τι ταιριάζει περισσότερο σε ποιον…»!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου