Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Serengeti III: Μία εντυπωσιακή σειρά ντοκιμαντέρ του BBC σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση στον ΣΚΑΙ

Από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 12.20

Ο τρίτος κύκλος της κορυφαίας σειράς ντοκιμαντέρ του BBC, Serengeti, έρχεται στον ΣΚΑΪ σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 12.20.

Μία συναρπαστική ιστορία που εξελίσσεται σε έξι επεισόδια και στην οποία πρωταγωνιστές είναι τα ζώα στο Εθνικό Πάρκο Σερενγκέτι στην Ανατολική Αφρική.

Για να καταγράψουν τις εκπληκτικές ζωές αυτών των πρωταγωνιστών, οι κινηματογραφιστές του BBC πέρασαν εκατοντάδες ώρες κοντά τους ώσπου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους. Χάρη στον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, τα drones και τις κρυμμένες κάμερες, οι πολύπλοκες ζωές των ζώων που κατοικούν σ’ αυτό το μοναδικό οικοσύστημα ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια μας. Οι συναισθηματικοί δεσμοί ανάμεσα στα μέλη μιας αγέλης, ο συνεχής αγώνας για επιβίωση, οι τρυφερές στιγμές και οι μικρές τραγωδίες τους συνθέτουν τα έξι επεισόδια της σειράς.

Στο πρώτο επεισόδιο που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, μια νέα όαση δημιουργείται μέσα στο Πάρκο Σερενγκέτι, με το σχηματισμό μιας λίμνης που προσελκύει αμέσως τα ζώα της περιοχής.

Βασιλιάς εδώ είναι ο μπαμπουίνος Μπακάρι, όμως υπάρχουν στην αγέλη του πολλοί που θα ήθελαν να κλέψουν τη θέση του. Η λέαινα Κάλι φέρνει στη λίμνη τα μικρά της για να εκμεταλλευτούν την αφθονία νερού και τροφής. Οι μαγκούστες, τα τσιτάχ και τα άλλα ζώα της περιοχής απολαμβάνουν αυτή την όαση, ώσπου βλέπουν μακριά στον ορίζοντα να πλησιάζει ένας παντοδύναμος εχθρός: μια μεγάλη πυρκαγιά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου