Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Άκης Παυλόπουλος: «Είχα την τιμή να μεγαλώσω από έναν τέτοιο άνθρωπο»

«Παιδιά η νοοτροπία αυτών των ανθρώπων, η συντήρηση, το πόσο ταγμένοι είναι στην αποστολή τους, είναι πρωτοφανές» δήλωσε

Με αφορμή την τραγωδία με την πτώση καναντέρ στην Κάρυστο, ο Άκης Παυλόπουλος πέρασε σε μία προσωπική εξομολόγηση μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Συγγνώμη για την αυτοαναφορά. Επειδή είχα την τιμή να μεγαλώσω από έναν τέτοιο άνθρωπο και να μεγαλώσω στα υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας, έμαθα ότι η πουλάδα στο στέρνο είναι τα πάντα. Είναι όλη μας η ζωή. Παιδιά η νοοτροπία αυτών των ανθρώπων, η συντήρηση, το πόσο ταγμένοι είναι στην αποστολή τους, είναι πρωτοφανές. Δεν μπορεί να περιγραφεί, αν δεν είσαι ένας από αυτούς. Δεν μπορείς να τους καταλάβεις.

Είναι πολύ εύκολο να πούνε ότι δεν παίρνουμε πολλά λεφτά. Παίζουμε την ζωή μας κορώνα γράμματα, Σηκωνόμαστε από τη βάση μας και πέφτουμε στην πρώτη γραμμή στη φωτιά για να τη σβήσουμε. Γιατί το κάνω;. Αν δεν το αγαπώ αυτό, δεν μπορώ να το κάνω. Δεν πάω ούτε για δόξα, ούτε για τιμή, ούτε για λούσα, ούτε για κοσμικές παραλίες, για τίποτα από αυτά. Πάω για την αγάπη μου για αυτήν την αποστολή. Είναι μια άλλη κατηγορία ανθρώπων αυτά τα παιδιά, μια άλλη πίστα» ανέφερε ο Άκης Παυλόπουλος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου