Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κάρυστος – Καθηλώνει ο κάμεραμαν της ΕΡΤ: «Θα με στοιχειώνει αυτό το πλάνο»

«Δεν το πίστευα και ακόμα δεν έχω συνέλθει» παραδέχθηκε, φορτισμένος συναισθηματικά, ο εικονολήπτης της ΕΡΤ, Γιώργος Αγνίδης για τη μοιραία πτώση του καναντέρ στην Κάρυστο.

Για την πτώση του καναντέρ στην Κάρυστο, που βύθισε στη θλίψη σύσσωμη την χώρα με τον θάνατο των δύο πιλότων, μίλησε ο εικονολήπτης Γιώργος Αγνίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης. Μάλιστα, ο κάμεραν μας δεν έκρυψε την έντονη συναισθηματική του φόρτιση.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αγνίδης εξομολογήθηκε πως «αυτό που ζήσαμε, δεν περιγράφεται. Καταλαβαίνετε, το σοκ είναι πάρα πολύ μεγάλο. Δεν έχουμε συνέλθει. Εμένα προσωπικά αυτό το πλάνο θα με στοιχειώνει… και γω δεν ξέρω για πόσο καιρό.»

«Περίπου δέκα λεπτά πριν από το το μεσημεριανό δελτίο, έβλεπα τα αεροπλάνα που έκανα φοβερές προσπάθειες, καταπληκτικές προσπάθειες για να σβήσουν μια αναζωπύρωση φωτιάς. Κάποια στιγμή σκέφτηκα να πάρω την κάμερα για να κάνω δυο, τρία ωραία πλάνα κοντινά, εντυπωσιακά για να υπάρχουν. Γιατί πραγματικά οι άνθρωποι… Τέλοσπαντων, εκείνη την ώρα λοιπόν ακολουθώντας το αεροπλάνο, κάνοντας την λήψη, το βλέπω που χτυπάει πάνω στο δέντρο. Εκείνη την στιγμή δεν το πίστευα μα ξαφνικά το βλέπω να αλλάζει πορεία και να κάνει βουτιά».

«Εκεί τη στιγμή βλέπω τον καπνό, τη φλόγα που σηκώθηκε και ύστερα ήρθε και ο κρότος. Ένας εκκωφαντικός κρότος που… Τέλοσπαντων» πρόσθεσε, με φωνή ταραγμένη, ο έμπειρος εικονολήπτης της δημόσιας τηλεόρασης συμπληρώνοντας εν συνεχεία πως «δεν το πίστευα και ακόμα δεν έχω συνέλθει»




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου