Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Θάνος Τζάνης: «Είμαι παιδί της τηλεόρασης. Θα ξαναπήγαινα στο Fame Story»

Τι είπε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά του;

Ο Θάνος Τζάνης ήταν καλεσμένος στο Καλοκαίρι #Yes και μίλησε για το νέο του τραγούδι, το Survivor, τα κιλά που είχε πάρει.

«Κάθε μέρα ξυπνάω 8 η ώρα. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τον εαυτό μου χωρίς να τραγουδάω. Το διάστημα του κορονοϊού πέρασα δύσκολα.

Είμαι παιδί της επαρχίας, από την Εύβοια, Αλιβέρι και ασχολήθηκα με τα αγροτικά.

Θα πήγαινα Survivor αν άντεχα. Ο Σάκης Κατσούλης είναι φίλος μου, τον ξέρω πολλά χρόνια, είναι από το Αλιβέρι. Παραδόξως δεν μου έχει γίνει πρόταση.

Είμαι παιδί της τηλεόρασης, πρέπει να τα λέμε. Από την τηλεόραση έγινα γνωστός και με έμαθε ο κόσμος. Θα ξαναπήγαινα στο Fame Story. Είναι μια ευκαιρία να δείξεις το ταλέντο σου σε μια μερίδα κόσμου που δεν σε ξέρει. Είναι πολύ δυνατό μέσο η τηλεόραση.

Όταν είσαι μπροστά στον φακό κάποια πράγματα θα βγούνε» είπε για την περίοδο που σχολιαζόταν η σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού.

«Μου αρέσει η αναγνωρισιμότητα γιατί έχω ανάγκη την επαφή με τον κόσμο» είπε.

Μιλώντας για το νέο Fame Story είπε «τα νέα παιδιά να μπουν και να ακολουθήσουν τα όνειρά τους αλλά πάνω από όλα να έχουμε ένα ήθος και μια σοβαρότητα».

Για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά του είπε: «Είμαι στη φάση που έχω ψιλοχάσει τα κιλά γιατί έκανα πολλή γυμναστική. Καλό είναι να κρατάμε για την υγεία μας μια ισορροπία. Και η πίστα θέλει μια εμφάνιση.

Όταν είχα πάρει κιλά, ανέβαζαν φωτογραφίες και έγραφαν “αγνώριστος ο Θάνος Τζάνης” γιατί πουλάει αυτό».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου