Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά στην Άννα Ζηρδέλη για το πολυσυζητημένο κάστινγκ – «Ήταν πολύ προσβλητικά αυτά που ακούστηκαν»

«Και το θυμήθηκες πότε; Όταν μπήκα στο Survivor; Έλα να βγούμε σε αντιπαράθεση αλλά να είμαι κι εγώ μπροστά», σχολιάζει

Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο κάστινγκ στο οποίο βρέθηκε από κοινού με την Άννα Ζηρδέλη και στο οποίο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δημοσιογράφου, ο ίδιος της φέρθηκε απρεπώς.

«Ειπώθηκαν κάτι χαζομάρες, βλακείες, δεν ξέρω πώς να τις χαρακτηρίσω. Τα είδα βγαίνοντας. Κατ’ αρχάς, είναι μεγάλο φάουλ όταν λες κάτι για κάποιον, ο οποίος δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δηλαδή, έλα να βγούμε σε αντιπαράθεση αλλά να είμαι κι εγώ μπροστά. Όχι να έχουν περάσει 6 μήνες, εγώ να είμαι σε ένα παιχνίδι κι εσύ να βγαίνεις να λες με τέτοια ευκολία ότι εγώ σου έκανα bullying σε ένα κάστινγκ», επισημαίνει ο γνωστός personal trainer για τις δηλώσεις που έκανε τον περασμένο χειμώνα η Άννα Ζηρδέλη.

«Πώς με κόβετε, ρε παιδιά; Θα πήγαινα εγώ σε ένα κάστινγκ και θα έλεγα στον άλλο: τι δουλειά έχεις εσύ εδώ πέρα; Τι είμαι εγώ; Παρουσιαστής;», τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Να το αναλύσουμε τώρα τι έχει συμβεί με την Άννα Ζηρδέλη; Είχαμε μιλήσει και της είχα πει: είσαι πάρα πολύ καλή, γιατί δεν βγαίνεις μπροστά; Και μου λέει η Άννα: δεν με ενδιαφέρει το μπροστά, με το από πίσω είμαι μια χαρά. Κι όταν την είδα στο δοκιμαστικό, της λέω: μπράβο, πώς και ήρθες εδώ πέρα, αφού μου είχες πει ότι δεν σου αρέσει να βγεις στο πάνελ;

Μου λέει: ε το δοκίμασα. Αυτό, that’s it. Ούτε να της πω: τι δουλειά έχεις εσύ εδώ και θα μου πάρεις τη θέση», περιγράφει στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Όλα αυτά που ειπώθηκαν για μένα ήταν πολύ προσβλητικά. Και το θυμήθηκες πότε; Όταν μπήκα στο Survivor; Αυτό είχε γίνει το προηγούμενο καλοκαίρι. Πολλά ειπώθηκαν γενικά για μένα, δεν καταλαβαίνω τον λόγο», καταλήγει ο Κωνσταντίνος Βασάλος επί του θέματος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου