Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Άρης Καβατζίκης: «Τα τελευταία χρόνια αποτελεί κριτήριο στην τηλεόραση αν είσαι ζευγάρι ή όχι»

«Μοντέλα, σεφ… Ας δοκιμαστούν όλοι, παρόλο που παίρνουν τις δουλειές των δημοσιογράφων αυτοί οι άνθρωποι», σχολίασε

Το δικό του σχόλιο για το κριτήριο επιλογής των προσώπων που αναλαμβάνουν το τιμόνι της παρουσίασης των εκπομπών έκανε ο Άρης Καβατζίκης. Ο δημοσιογράφος του MEGA συζήτησε το θέμα μαζί με τους συντελεστές του «Πάμε Δανάη», με αφορμή τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Νομίζω ότι το έκανε επειδή και ο ίδιος έχει κριθεί πάρα πολλές φορές και πάρα πολύ αυστηρά από τους τηλεκριτικούς. Νομίζω ότι αισθάνθηκε ένα ενοχικό που υπερίσχυσε… δηλαδή να το «καθαρίσει» λίγο το τοπίο, ίσως να μην ήταν σωστό να κάνω αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη επί του θέματος.

«Τα τελευταία χρόνια μία μεγάλη πλειοψηφία μοντέλων έγινε παρουσιάστριες, μία μεγάλη πλειοψηφία σεφ έγιναν παρουσιαστές. Ας δοκιμαστούν όλοι, παρόλο που παίρνουν τις δουλειές των δημοσιογράφων αυτοί οι άνθρωποι», σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης.

«Υπάρχουν άνθρωποι με συγκλονιστική πορεία, όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ελένη Μενεγάκη, που θα χάναμε αν δεν τους είχαμε, που δεν έχουν σπουδάσει παρουσίαση. Έχουν υπάρξει και εκπομπές που τις ηγήθηκαν δημοσιογράφοι και δεν είχαν τον αντίκτυπο που έπρεπε», τόνισε από τη δική της πλευρά η Δανάη Μπάρκα.

«Τα τελευταία χρόνια αποτελεί κριτήριο στην τηλεόραση αν είσαι ζευγάρι ή όχι. Καθόλου υπερβολή δεν είναι, ρίξτε μια ματιά γύρω σας και θα δείτε τι ακριβώς γίνεται», παρατηρεί ο Άρης Καβατζίκης.

«Το ότι θα δοθεί μία ευκαιρία δεν είναι μεμπτό. Ο κόσμος αποφασίζει πάντα ποιος θα μείνει. Οι δημοσιογράφοι όχι απλώς είναι απαραίτητοι αλλά είναι εκείνοι που θα καθοδηγήσουν τους παρουσιαστές.

Εγώ, αν ήμουν μόνη μου, που δεν έχω ιδέα από δημοσιογραφία, δεν θα μπορούσε να βγει η εκπομπή. Το θέμα είναι να δοθεί η ευκαιρία να μας δείξει ο άνθρωπος τι έχει να μας δώσει. Αρκεί να υπάρχουν όρια φυσικά», επισήμανε η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη».

«Συμφωνώ στο ότι η διάρκεια θα δείξει. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο της Βίκυς Καγιά στην παρουσίαση; Κανείς μας, γιατί έχει κριθεί και το χρόνος το έδειξε», της απάντησε ο Άρης Καβατζίκης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου