Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Chash or Trush»: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Στις 18:15

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη! Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:15 στο Star και στο Cash or Trash!

Το Σάββατο 1 Ιουλίου το Cash or Trash είναι ανδρική υπόθεση, με τέσσερις πωλητές να παρουσιάζουν τα ιδιαίτερα αντικείμενα τους, τα οποία θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, Ελομίδα Βισβίκη, Θάνος Μαρίνης, Έρμα Στυλιανίδη.

Ο Νίκος έρχεται στο Cash Or Trash να συναντήσει τη Δέσποινα Μοιραράκη και τον Θάνο Λούδο, έτοιμος να ζήσει την εμπειρία της τηλεοπτικής εκτίμησης. Ο Νίκος σε ένα ξεκαθάρισμα στο πατάρι του βρήκε αρκετά αντικείμενα από τον παππού του και επιθυμώντας να κερδίσει και όχι απλά να αφήσει κάτι στα… σκουπίδια, επέλεξε να έρθει στο Cash Or Trash. Η Δέσποινα Μοιραράκη βρίσκει αρκετά ενδιαφέρουσα την ιστορία του Νίκου, την προσωπικότητά του αλλά και τη μαγειρική του και μεταξύ ανταλλαγής συνταγών και μαγειρικών σχολίων, φτάνουν και στην ιστορία του αντικειμένου. Για τον Θάνο Λούδο, το πρωτοποριακό, για την εποχή του, αντικείμενο του Νίκου, που κάποτε βοήθησε τους λογιστές αλλά και τους μικροεπιχειρηματίες, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση για τα χρόνια του. Ο Νίκος, έχοντας όλα τα εφόδια αλλά και καλή διάθεση, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών, έτοιμος να

διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή προσφορά. Η άριστη κατάσταση του αντικειμένου, η ιδιαιτερότητα στον σχεδιασμό αλλά και η πρωτοποριακή του λειτουργικότητα, για την εποχή του, βοηθούν στο να κεντρίσει το ενδιαφέρον των αγοραστών. Μεταξύ στίχων hip-hop και πολύ καλής διαπραγμάτευσης, ο Νίκος αφήνει το δωμάτιο των αγοραστών κερδισμένος.

Τον 19χρονο Ραφαήλ καλωσορίζει η Δέσποινα Μοιραράκη στο δωμάτιο εκτίμησης με ένα pop αντικείμενο, με ιδιαίτερο design για την εποχή παραγωγής του και πολύ συλλεκτικό για τα σημερινά δεδομένα. Η στιλάτη εμφάνιση του Ραφαήλ ενθουσιάζει τη Δέσποινα Μοιραράκη αλλά το ίδιο έντονα κινεί το ενδιαφέρον της και το αντικείμενό του. Ο Θάνος Λούδος, αναλύει στοιχεία του αντικειμένου, όπως η ιδιαιτερότητα στον χρωματισμό και η λειτουργικότητά του, παρά τις λογικές φθορές του χρόνου. Ο Ραφαήλ μένει ικανοποιημένος με την τιμή εκτίμησης αλλά και με την εμπειρία της όλης διαδικασίας και περνά στο δωμάτιο των αγοραστών, έτοιμος να διεκδικήσει μια καλή προσφορά. Αν και ελαφρώς αγχωμένος κατά την είσοδό του, βρίσκει τους αγοραστές αρκετά ενθουσιασμένους μετά την αποκάλυψη του αντικειμένου του, το οποίο κρατάει «ζεστό» το ενδιαφέρον τους κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας. Το αντικείμενο του Ραφαήλ αφορά τη γενιά του Θάνου Μαρίνη αλλά και τη δημιουργικότητα της Ιόλης Χιωτίνη, η οποία στο παρελθόν έχει διεκδικήσει σθεναρά αντικείμενα του είδους.

Ο Γιώργος από την Αθήνα φέρνει ένα οικογενειακό κειμήλιο στο Cash Or Trash, με την ελπίδα να μάθει την αξία του σήμερα αλλά και να καταφέρει να το δημοπρατήσει στην πιο ενδιαφέρουσα τηλεοπτική εκπομπή, όπως δηλώνει. Με ένα τραγουδάκι, από τα αγαπημένα της Δέσποινας Μοιραράκη, αφιερωμένο από τον Αθηναίο πωλητή, το δωμάτιο της εκτίμησης για μια στιγμή μεταμορφώνεται σε παλιά μπουάτ. Για το αντικείμενο του Γιώργου, η Δέσποινα Μοιραράκη έχει αρκετές γνώσεις, τις οποίες μοιράζεται με τον Θάνο Λούδο, λύνοντας συγχρόνως και αρκετές απορίες του πωλητή σχετικά με την τεχνική, που χρησιμοποιήθηκε για να κατασκευαστεί. Ο Θάνος Λούδος, όσο κι αν θέλει να ικανοποιήσει τον Γιώργο, η τιμή εκτίμησης που δίνει δεν καλύπτει τις προσδοκίες του. Χαρακτηριστικό όμως στοιχείο του Cash Or Trash, ακόμα και για εκείνους που δεν μένουν ικανοποιημένοι από το δωμάτιο εκτίμησης, είναι ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν για τους πωλητές στο δωμάτιο των αγοραστών, αρκεί να το θέλουν και να το προσπαθήσουν. Ο Γιώργος μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών έτοιμος να ζήσει την πρώτη του δημοπρασία και καταφέρνει να «σπάσει» ένα μοναδικό ρεκόρ στο Cash Or Trash!

Τον Κώστα από την Κύπρο υποδέχεται η Δέσποινα Μοιραράκη. Ο πωλητής φέρνει στο Cash or Trash ένα συλλεκτικό, πλέον, αντικείμενο, που αν και πρόκειται για ένα αντικείμενο μαζικής παραγωγής για διαφημιστικούς σκοπούς, σίγουρα κινεί την περιέργεια. Η συγκινητική ιστορία του Κώστα, γεμάτη αναμνήσεις από τις δύσκολες στιγμές του ξεριζωμού των Κυπρίων, ζωντανεύει για λίγο στο δωμάτιο εκτίμησης. Η

αγάπη του και το δέσιμο με τα παλιά αντικείμενα βρίσκει τη ρίζα του σε αυτήν την εμπειρία. Μέσα από μια μεγάλη συλλογή ο Κώστας επιλέγει να φέρει ένα αντικείμενο που θεωρεί ότι δύσκολα θα ξαναπεράσει από το Cash Or Trash. Ο Θάνος Λούδος εντοπίζει πολλά θετικά στην απλότητα του αντικειμένου, θεωρώντας πιθανό ακόμα και να απεικονίζει μια γνωστή κινηματογραφική μορφή. Η τιμή εκτίμησης κρατά το ενδιαφέρον του Κώστα, αφού βρίσκεται κοντά στο προσδοκώμενο ποσό. Ανάμεσα στους αγοραστές βρίσκονται η Έρμα Στυλιανίδη και ο Γιώργος Τσαγκαράκης, που για διαφορετικούς λόγους βρίσκουν ενδιαφέρον το αντικείμενο και μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι των προσφορών. Το αντικείμενο του Κώστα προκαλεί συναισθήματα, διάθεση για χιούμορ αλλά και νοσταλγικές εικόνες του ’50.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά – πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!
Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

#CashOrTrashGR #StarChannelTv

https://www.star.gr/tv/psychagogia/cash-or-trash
https://www.star.gr/tv/press-room/

Καλό Σαββατοκύριακο

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου