Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μια πλάκα που δεν γελάει κανείς»

«Το να αποδέχεσαι με τέτοια χαλαρότητα μια τέτοια πρόταση εμένα δεν μου άρεσε και με στενοχωρεί» είπε η παρουσιάστρια

Το πρωί της Παρασκευής σχολίασαν στο «Happy Day» τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου, σχετικά με τα χρήματα που του πρόσφεραν άνδρες για μία ερωτική συνεύρεση.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφέρθηκε στη συνέντευξή του και τόνισε πως εφόσον, συζητά δημόσια κάτι τέτοιο, όφειλε να δώσει στη δημοσιότητα και τα ονόματά τους.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση του Κωνσταντίνου Βασάλου, σχετικά με τον ένα εκ των δύο ανδρών, καθώς υποστηρίζει πως είναι γνωστός δικηγόρος, ο οποίος έχει εμφανιστεί και στην τηλεόραση. Ανέφερε πως του προσέφερε 10.000 ευρώ.

«Παιδιά, είναι μια κουβέντα που μου κάνει σαν μια πλάκα που δεν γελάει κανείς. Το να συζητάς κάτι σαν να είναι κάτι αναμενόμενο, σαν να είναι μια αιτία χιούμορ και πλάκας… Αν μπαίνεις στη διαδικασία να το συζητάς τόσο ανοιχτά, πες και τα ονόματα, να προσφέρεις κι ένα έργο στην κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Γιατί κι εγώ μπορώ να πω ότι μου έστειλε χθες ο Τραμπ και μου είπε “να σε γνωρίσω και να φέρω το λίαρ τζετ”. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που αγαπιούνται από τη νεολαία, πρέπει να προσπαθούν να υποστηρίζουν με έναν τρόπο το προφίλ τους και να είναι παράδειγμα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, σχολίασε:

«Το να αποδέχεσαι με τέτοια χαλαρότητα μια τέτοια πρόταση και να λες “οκ δεν έγινε και κάτι και έκανα και πλάκα ότι θα πήγαινα, αλλά δεν ήταν το χρηματικό το ζήτημα”, εμένα δεν μου άρεσε και με στενοχωρεί και για τον Κωνσταντίνο».

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου