Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

One Channel: Έρχεται ο «Μονόκερος» με τον Γιάννη Διονάτο

Σάββατο, 24 Ιουνίου στις 11:30

Ο Γιάννης Διονάτος θα μας ταξιδεύει κάθε Σάββατο, στις 11:30, στον κόσμο του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Τεχνολογίας μέσα από την συχνότητα του ONE CHANNEL.

Σε μία εποχή τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς το ONE CHANNEL και η εταιρεία EMEA.MEDIA, που εκδίδει μεταξύ άλλων το περιοδικό STARTUPPER MAG, το οποίο κυκλοφορεί κάθε μήνα με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, πρωτοπορούν φέρνοντας στους δείκτες μας την εκπομπή «ΜΟΝΟΚΕΡΟ».

Ο «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» έρχεται να δώσει βήμα συνολικά στο Οικοσύστημα της Καινοτομίας και της Τεχνολογίας στην Ελλάδα και στους εκπροσώπους του, είτε αυτό αφορά Startup εταιρείες, είτε Scale Up εταιρείες, αλλά και επιχειρηματικούς ομίλους με πολύχρονη ιστορία.

Με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο, τον άνθρωπο που μίλησε  πρώτος για τις νεοφυείς εταιρείες στην Ελλάδα, ο πρώτος τηλεοπτικός «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάνει πρεμιέρα στους δέκτες του ONE CHANNEL μας το Σάββατο, 24 Ιουνίου στις 11:30 και θα βρίσκεται εκεί κάθε Σάββατο με βασικό  στόχο να μας κάνει να ερωτευτούμε την επιχειρηματικότητα.

Η εκπομπή θα προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Δεύτερα στις 08:00.

Στην ουσία ο «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» είναι το νέο «βήμα» στη μακρά πορεία του STARTUPPER, του πρώτου Mέσου που πίστεψε στη δυναμική των ελληνικών Startups και συνολικά στο Οικοσύστημα Καινοτομίας και Τεχνολογίας της χώρας και όλα αυτά τα χρόνια ήταν στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων φροντίζοντας να μας ενημερώνει για τα τελευταία νέα από τον κόσμο της καινοτόμου αυτής οικονομίας.

Μέσα από τη νέα αυτή εκπομπή θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να «ταξιδέψουμε» στον μαγικό κόσμο της καινοτομίας και της τεχνολογίας και συνολικότερα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Ειδικότερα, θα γνωρίσουμε ανθρώπους που έχουν μέσα τους το «μικρόβιο» της επιχειρηματικότητας, οι οποίοι με όραμα και στόχο προσπαθούν να βρουν τη λύση εκείνη ή την εφαρμογή που θα κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη και απλή!

Στο πρώτο επεισόδιο θα μάθουμε από πρώτο χέρι τα πολύτιμα μυστικά επιτυχίας από τους εκπροσώπους των εταιρειών, οι οποίες χάρη στις καινοτόμες λύσεις τους έχουν καταφέρει να μεταμορφώσουν την καθημερινότητα μας.

Οι πρώτοι καλεσμένοι του «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» είναι οι:

Άγγελος Σταυράκης, CEO της εταιρείας SAFE SIZE.
Αγγελική Ελευθερίου, Marketing Director της εταιρείας MOPTIL.
Γιώργος Παπαδημητρίου, co-Founder και CEO της εταιρείας KEYVOTO.
Αντώνης Μαρκόπουλος, CEO της εταιρείας PROSPERTY.

Συντονιστείτε στους δέκτες του ONE CHANNEL για αυτό το μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Τεχνολογίας και της Επιχειρηματικότητας που ξεκινάει το Σάββατο 24 Ιούνιου στις 11:30.

Πρεμιέρα Σάββατο 24 Ιουνίου  στις 11:30 στο ONE Channel

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου