Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Ελίνα Παπίλα μιλά για το τέλος της εκπομπής της: «Δεν έχει κανένα νόημα να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα»

Τι δήλωσε η Νεφέλη Μεγκ σε δηλώσεις της για την παρουσιάστρια;

Η Ελίνα Παπίλα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις των συνεργατών της από την εκπομπή «Είμαστε Μαζί», που έριξε αυλαία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1.

«Το είπα και στην εκπομπή ότι στη ζωή παίρνουμε ρίσκα, κάποια βγαίνουν και κάποια όχι. Κοίταξε, σε ό,τι έχει να κάνει με το “Είμαστε Μαζί”, δεν έχει κανένα νόημα να κλαίμε αυτή τη στιγμή πάνω από το χυμένο γάλα. Το κάναμε, τελείωσε, προχωράμε παρακάτω», δηλώνει η Ελίνα Παπίλα για το τέλος της εκπομπής της.

«Δεν θα την ξανάκανα την εκπομπή σε αυτή τη μορφή, νομίζω ότι όλοι την φανταζόμασταν αλλιώς. Ακόμα δεν κατάλαβα ποιος παίρνει τις αποφάσεις σε μία εκπομπή. Η επικοινωνία κάπως χώλαινε, προς το τέλος ένιωσα ότι απομακρύνθηκε η Ελίνα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Νεφέλη Μεγκ νωρίτερα στο «Super Κατερίνα».

 




 

Απαντώντας σε αυτές τις δηλώσεις, η Ελίνα Παπίλα τόνισε:

«Το Νεφελάκι δεν το ‘χω δει, μπορεί να μην της ταίριαξε. Δεν απομακρύνθηκα απλώς μετά είχε τη στήλη της και δεν ερχόταν από την αρχή στην εκπομπή. Ίσως αυτό εννοούσε. Εγώ τη συμπαθώ πάρα πολύ και τη θεωρώ και πολύ ταλαντούχα».

Όσον αφορά τα σχόλια του Γιώργου Λάγιου για το κλίμα και την αλληλεπίδραση με τον αρχισυντάκτη του «Είμαστε Μαζί», η Ελίνα Παπίλα απαντά:

«Εγώ τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Γιώργο και έχουμε κρατήσει επαφές, γιατί είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ. Εγώ έχω μόνο καλές αναμνήσεις και θετικά πράγματα να θυμάμαι από αυτή την εκπομπή».

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου