Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ειπώθηκαν πολλά για την περίοδο που ήμουν στον Alpha»

Δείτε τις δηλώσεις της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στα MAD VMA και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το μωράκι της, τον σύζυγό της, αλλά και τα επαγγελματικά της.

«Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά θα μου λείπει και το σπίτι μου, αν επιστρέψω στην τηλεόραση. Δεν ξέρω, θα δούμε. Εάν δεν υπογράψω, δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν θα μπορούσα να ξανακάνω το “Κάτι ξαναψήνεται”, είναι ένα χρονοβόρο πρότζεκτ. Δεν θα με ενοχλούσε να το παρουσιάσει κάποιο άλλο πρόσωπο», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε στη συνέχεια:

«Βιώνω υπέροχα τη μητρότητα, νιώθω ευλογημένη. Το παιδί θα πάρει το όνομα του πεθερού μου, Βλάσσης. Η βάφτιση θα γίνει μετά το καλοκαίρι. Δεν θα κάνουμε γάμο μαζί με τη βάφτιση. Θέλουμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο, αλλά εγώ είμαι υπέρ να γίνονται τα μυστήρια ξεχωριστά».

Κλείνοντας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για όσα είχε πει στην Ελένη Μενεγάκη για την περίοδο που ήταν στον Alpha:

«Έχουμε δημοκρατία και ο καθένας λέει τη γνώμη του. Ειπώθηκαν πολλά, δεν τα θυμάμαι και όλα. Τίποτα δεν έχω αφήσει πίσω, χαίρομαι για όσα έχω ζήσει και ούτε υπάρχει κάτι που θέλω να ξεχάσω».

 

Δείτε το απόσπασμα στο 2:32




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου