Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Μπέττυ Μαγγίρα για την Μαρία Κορινθίου: «Εκτίθεται η εκπομπή και η ίδια, έπρεπε να έκανε λίγη υπομονή»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Μπέττυ Μαγγίρα από τον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;», τα όσα συνέβησαν με τον ΑΝΤ1 και την Μαρία Κορινθίου.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε αρχικά:

«Προφανώς είναι εκτός ορίων και εκτός εαυτού και φάνηκε ξεκάθαρα στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα. Όλο αυτό ξεκίνησε από ένα εμπορικό που ήταν να παρουσιάσει και δεν το παρουσίασε η ίδια. Δεν θεωρώ βέβαια ότι αυτό είναι η αιτία να βγεις και να κάνεις αυτές τις δηλώσεις πριν ακόμα τελειώσει η εκπομπή. Για μένα θα έπρεπε να κάνει λίγο υπομονή που προφανώς δεν έχει».

«Αυτό δεν νομίζω ότι δικαιολογεί να βγεις και να εκτεθείς… Γιατί εκτίθενται όλοι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Η εκπομπή, η ίδια, όλοι. Άρα δεν νομίζω ότι αυτό ήταν το πρόβλημα, ότι δεν παρουσίασε ένα εμπορικό. Αυτό το πράγμα χτίζεται πολύ καιρό. Επειδή τους τελευταίους μήνες είχε ακουστεί, ότι η Μαρία και ο Γιάννης θα παρουσίαζαν το πρωινό του Star, απαντούσαν οι παρουσιαστές του Star, απαντούσε η Μαρία και υπήρχε ένα πινγκ πονγκ δηλώσεων που την ίδια μπορεί να την έφερε σε μία δύσκολη θέση» είπε στη συνέχεια.

 

Δείτε το βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου