Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γιώργος Λάγιος: «Η Ελίνα Παπίλα ταλαιπωρήθηκε πολύ ψυχολογικά με όσα άκουσε»

«Με τα παιδιά μπροστά είχαμε πάρα πολλή χημεία, αλλά ο καθένας έχει το δικό του ταξίδι»

Στους δημοσιογράφους για το φινάλε του «Είμαστε μαζί» μίλησε ο Γιώργος Λάγιος, κάνοντας τον απολογισμό της πορείας της.

«Είμαι ευγνώμων, έζησα πολύ ωραίες στιγμές. ήμασταν όλοι συγκινημένοι κι αγκαλιαζόμασταν. Εγώ κρατώ ότι πήγε πολύ καλά το κλείσιμο κι ήμασταν όλοι αγκαλιασμένοι. Το τι δεν πήγε καλά δεν μας ενδιαφέρει. Δεν επηρεάζομαι από κριτικές εκτός αν έχει ειπωθεί κάπου και θέλουν όντως να βελτιώσουμε. Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Ελίνα Παπίλα, είναι εξαιρετική. Έχω καταλάβει ότι γίνονται πολλές συζητήσεις, αλλά δεν φτάνουν σε εμάς.

Με τα παιδιά μπροστά είχαμε πάρα πολλή χημεία, αλλά ο καθένας έχει το δικό του ταξίδι και φέρνει δικές του γνώσεις κι ανασφάλειες. Έχει πάρα πολύ κόσμο πίσω από τις κάμερες κι είναι φανταστικά. Έχω μάθει πολλά από ανθρώπους που είναι υπεράνω υποψίας, οι οποίοι δεν έκαναν κάτι για να βγω εγώ, αλλά συζητώντας με κάποιους από αυτούς παίρνεις πολλά μαθήματα» ανέφερε ο Γιώργος Λάγιος.

Τι συμβουλές θα έδινε ο Γιώργος Λάγιος;

«Θα συμβούλευα την Ελίνα Παπίλα να ακούει περισσότερο την δική της σκέψη. Επειδή ξέρω ότι η Ελίνα είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ ψυχολογικά με όλα αυτά που άκουγε, θεωρώ ότι το έφερε λίγο μπροστά της και δεν μπόρεσε να το απομονώσει για να είναι τελείως ελεύθερη για να εκφραστεί. Είναι δύσκολο και θέλει πάρα πολλή δουλειά. Όταν το κάνει, νομίζω ότι θα είναι εξαιρετική.»

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου