Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «H Μαρία Κορινθίου έχει ζήτηση, δεν χρειάζεται να δηλώνει τον εκνευρισμό της»

Ο ΑΝΤ1 σήμερα με ανακοίνωση του, επισημοποίησε τη λήξη της συνεργασίας του με την ηθοποιό

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για το «Πρωινό» και το τέλος της συνεργασίας τους σχολιάστηκαν στον αέρα του «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας.

«Στη Μαρία Κορινθίου παιδιά, δεν ξέρω τι της κάνουν. Δεν αντέχει άλλο, το ότι δεν κρύβεται στις δηλώσεις… Υπάρχει ένα παρασκήνιο και ένας αναβρασμός, αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί αποτυπώνεται», δήλωσε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσα στην ηθοποιό και τη Φωτεινή Πετρογιάννη ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε ότι η Φωτεινή δεν πλασάρεται ως αντικαταστάτρια της Μαρίας Κορινθίου.

«Συγγνώμη, αν εγώ είμαι στενοχωρημένος ή έχω τα νεύρα μου, φεύγω και λέω “φεύγω και βρείτε έναν να κάτσει;”. Επομένως, δεν το καταλαβαίνω…» είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Για μένα ξέρεις τι δεν είναι ωραίο; Η Μαρία Κορινθίου που είναι ένα πολυτάλαντο πλάσμα με ζήτηση και προτάσεις, δεν χρειάζεται σε δηλώσεις με στημένα και παραταγμένα μικρόφωνα να αφήνει να εννοηθεί πόσο εκνευρισμένη και στενοχωρημένη είναι. Δεν χρειάζεται!» συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Κώστας Φραγκολιάς τόνισε ότι έχει μιλήσει με την Μαρία Κορινθίου, η οποία δεν έκανε καμία αναφορά στη Φωτεινή Πετρογιάννη, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ηθοποιός έχει νεύρα με άλλα πρόσωπα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου