Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Έριξε αυλαία η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα – Οι σπόντες για το οριστικό φινάλε

Αποχαιρέτησε το κοινό της εκπομπής και έκανε έναν απολογισμό αφήνοντας αιχμές για τους χειρισμούς του καναλιού

Τίτλους οριστικού τέλους έριξε η εκπομπή «Είμαστε μαζί»  στον ΑΝΤ1, μετά από μόλις τρεις μήνες στον τηλεοπτικό αέρα. Η παρουσιάστρια Ελίνα Παπίλα αποχαιρέτησε το κοινό της εκπομπής και έκανε έναν απολογισμό αφήνοντας αιχμές για τους χειρισμούς του καναλιού, λέγοντας πως η εκπομπή δεν είχε στη διάθεσή της αρκετό χρόνο.

 

«Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας τίμησαν εδώ και ήρθαν στο πλατό γιατί είμαστε μόνο 3 μήνες στον αέρα. Δεν είναι πάρα πολύς ο καιρός, δεν είχαμε πάρα πολύ χρόνο η αλήθεια είναι, αλλά κι όμως δείχνει πόση πολλή δουλειά έγινε σε αυτή την εκπομπή από τόσο κόσμο», είπε η Ελίνα Παπίλα.

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κριτική και στα αρνητικά σχολια που έχουν γίνει γι αυτή την εκπομπή: «Έχετε ακούσει πάρα πολλά πράγματα για αυτή την εκπομπή από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε, μάλλον πριν ακόμα ξεκινήσει. Δεν ξέρω γιατί, υπάρχουν κάποιες στιγμές που μπόρεσα να το εξηγήσω, υπάρχουν πολλές που δεν κατάφερα να το εξηγήσω. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι στη ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα γιατί διαφορετικά η ζωή είναι μονότονη. Πήραμε το ρίσκο το χαρήκαμε το απολαύσαμε, δεν μας βγήκε όπως θέλαμε αλλά είμαστε χαρούμενοι που το ζήσαμε. Το θέμα είναι να είσαι χαρούμενος και ήρεμος».

 

Και κατέληξε: «Θέλω να ευχαριστήσω εσάς που ήσασταν κάθε Σαββατοκύριακο στην παρέα μας, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, ανθρώπους που γνώρισα και τους έβαλα μέσα από την καρδιά μου με μακρά πορεία στην τηλεόραση, να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι, να έχετε υγεία, να χαμογελάτε και προχωράμε».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου