Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Όλα για την ζωή μας»: Όσα θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο MEGA

Σάββατο και Κυριακή στις 08:50

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» αγγίζει θέματα που μας αφορούν όλους και κάνουν καλό στην υγεία μας.

 

Το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 08:50 στο MEGA, μπαίνουν στο επίκεντρο οι ουρολοιμώξεις, ένα πρόβλημα που απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες και όταν επιμένει, καταστρέφει πολλές πτυχές της καθημερινότητας.

Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» οι επιστήμονες μιλούν για όλες τις λανθασμένες αντιλήψεις που επικρατούν για τις ουρολοιμώξεις και εξηγούν γιατί τα αντιβιοτικά δεν είναι η μόνη λύση. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, που υποφέρει από ουρολοιμώξεις από την παιδική της ηλικία.

 

Στις υπόλοιπες ενότητες, ενημερωνόμαστε για την υποστήριξη και ενθάρρυνση των ανθρώπων με νευρολογικές διαταραχές και μαθαίνουμε τι περιλαμβάνει η αντηλιακή προστασία των μαλλιών.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 08:50 η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» είναι αφιερωμένη στη διαχείριση του διαζυγίου και σε όσα πρέπει να γνωρίζει το ζευγάρι πριν και μετά τη δύσκολη αυτή διαδικασία. Τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των  ζευγαριών που παίρνουν τον δρόμο του χωρισμού έχει αυξηθεί. Συχνά τα παιδιά εργαλειοποιούνται και σε αυτό δεν βοηθά η κακή σχέση που κάποιες φορές έχουν οι δύο πρώην σύζυγοι για πολλά χρόνια μετά το διαζύγιο.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη, η οποία μιλά για τη δική της δύσκολη εμπειρία διαζυγίου. Επίσης, η εκπομπή ασχολείται με τον διατροφικό πειρασμό του καλοκαιριού, το παγωτό. Παρακολουθούμε επίσης ένα βίντεο για τα προβλήματα του πέλματος που εμφανίζονται το καλοκαίρι και την αντιμετώπισή τους.

 

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου