Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κώστας Τσουρός: «Το να πρέπει να επιβάλλουμε μία άποψη, για εμένα είναι ολοκληρωτικό»

Ο δημοσιογράφος ήταν αντίθετος με όσα άκουσε

Ο Κώστας Τσουρός θέλησε από τον αέρα του «Mega Καλημέρα» να σχολιάσει τα όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για το Athens Pride.

Ο δημοσιογράφος ήταν αντίθετος με όσα άκουσε, αναφέροντας ότι το να μην δέχεσαι διαφορετική γνώμη είναι ολοκληρωτισμός.

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βγήκε κι είπε ότι ακούει απόψεις αστείες στην τηλεόραση, που κάποιοι μιλούν για τα δικαιώματα άλλων. Αυτό το πράγμα το να μην επιτρέπεται να εκφράσει ο καθένας την άποψή του και να πρέπει να επιβάλλουμε μία άποψη για εμένα είναι ολοκληρωτικό. Δεν γίνεται ο καθένας να βγαίνει και να λέει αυτό το οποίο αρέσει στον ίδιο ή σε μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Ούτε για να μιλήσεις για τα δικαιώματα των άλλων πρέπει να είσαι ο ίδιος σε αυτήν την ομάδα. Αν ήταν έτσι δεν θα μιλούσαμε για τα δικαιώματα των γυναικών οι άνδρες, ούτε για τα δικαιώματα των παιδιών οι ενήλικες. Δεν είναι έτσι» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν βγήκε κάποιος να εκφράσει την αντίθεσή του στο Gay Pride. Εξέφρασαν κάποιοι στην τηλεόραση μεταξύ των οποίων κι εμείς το σχολιάσαμε, την αντίθεσή μας σε συγκεκριμένες εικόνες που είδαμε, θεωρώντας ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι μόνο αυτό. Όταν βλέπεις αυτήν την εικόνα ειδικά στην ελληνική κοινωνία που είναι συντηρητική, οι άνθρωποι που προσπαθούμε να τους βάλουμε μέσα σε αυτό, βλέποντας αυτήν την εικόνα, ενδεχομένως να μην μπούνε ποτέ» πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

 

 

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου