Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Φαίη Σκορδά: «Είναι πλέον σε μια φάση της ζωής της που δε βάζει κόκκινες γραμμές και τα συζητάει όλα»

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» αποκάλυψε πως συνομίλησε με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον αέρα της εκπομπής της «Happy Day» θέλησε να αποκαλύψει μια συνομιλία που είχε με την Φαίη Σκορδά για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε πως την περασμένη Παρασκευή η Φαίη Σκορδά συναντήθηκε με την κα. Κουτσαφτάκη καθώς η παρουσιάστρια που εδώ και καιρό άκουγε τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την εκπομπή της, ήθελε να συζητήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Στο ραντεβού αυτό, σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, πράγματι στη Φαίη Σκορδά προτάθηκε να αναλάβει τη ζώνη 12-2 και της παρουσιάστηκαν και στοιχεία από το εμπορικό τμήμα του σταθμού προκειμένου να της “αποδείξουν” ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση.

«Από αυτό που ξέρω σε παλαιότερη κουβέντα που κάναμε με τη Φαίη, είναι πλέον σε μια φάση της ζωής της που δε βάζει κόκκινες γραμμές και τα συζητάει όλα… Κάνοντας το βραδινό φέτος στο “Voice”, είδε ότι είναι κάτι που της αρέσει και της ταιριάζει και κατάλαβε ότι το να προσκολλάει το μυαλό σου σε κάτι και να βάζεις κόκκινες γραμμές, δεν είναι καλό. Χέρια ακόμα δεν έχουν δώσει για την επόμενη σεζόν γιατί η Φαίη θέλει να είναι σίγουρη για κάποια πράγματα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν έχει πρόβλημα με το 12-2 αλλά τη νοιάζει τι θα γίνει με την ομάδα της… Αυτό που τη νοιάζει είναι ό,τι αλλαγές γίνουν, να γίνουν με σωστή προετοιμασία» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου