Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

J2US: «Θρίλερ» με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ – Ερωτηματικό η εμφάνισή του στο 13ο live

Τι συμβαίνει με τον παίκτη που μπήκε τελευταίος στον φιλανθρωπικό διαγωνισμό;

Όλα είναι έτοιμα για το αποψινό 13ο live του J2US, το οποίο επιστρέφει μετά τις εκλόγές, σε νέα ώρα, για να διασκεδάσει το τηλεοπτικό κοινό του Alpha, με πολύ τραγούδι και πολλές εκπλήξεις από τον Νίκο Κοκλώνη και την παρέα του!

Τα ζευγάρια είναι έτοιμα να ανέβουν στη σκηνή του Just για να ερμηνεύσουν τα ντουέτα τους και να διεκδίκησουν μια θέση στον φιλανθρωπικό διαγωνισμό, ωστόσο για ένα από αυτά επικρατεί ερωτηματικό για το αν θα το δούμε να τραγουδά.

Σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη και το ρεπορτάζ του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος είναι ζευγάρι στη σκηνή με την Ειρήνη Μερκούρη, δεν εμφανίστηκε όλη την εβδομάδα στις πρόβες που πραγματοποιούνται, ενώ δεν έδωσε το «παρών», ούτε στην πρόβα τζενεράλε, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει κανείς, αν θα τον δούμε να ερμηνεύει το τραγούδι που του έχει ανατεθεί με την παρτενέρ του.




Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έστειλε ένα μήνυμα στην παραγωγή ενημερώνοντας ότι έχει πυρετό και αυτός είναι ο λόγος που τον κράτησε μακριά από τις πρόβες, όμως οι κανονισμοί της παραγωγής του σόου, αναφέρουν ότι κανονικά δεν μπορεί να δώσει το «παρών» απόψε το βράδυ και το ζευγάρι πρέπει να αποβληθεί.

Η απόφαση δεν έχει παρθεί για το τι πρόκειτα να συμβεί με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και την Ειρήνη Μερκούρη. Αυτό που απομένει να δούμε είναι τι εξηγήσεις θα δώσει ο Νίκος Κοκλώνης στις 9 το βράδυ στον Alpha, όταν και θα ξεκινήσει το 13o live.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου