Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ρώμας – Λεκάκη – Μυριαγκού: Επανασύνδεση 21 χρόνια μετά το τέλος του «Κωνσταντίνου και Ελένης» – Ενθουσιασμός στο Twitter

Έγινε χαμός με τις κοινές σκηνές των ηθοποιών, καθώς θυμήθηκαν αξέχαστες στιγμές από τη σειρά του ΑΝΤ1

 

Το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τη συχνότητα του Alpha παρακολουθήσαμε την διασκευή της ελληνικής ταινίας,  «Μαυρογιαλούρος».

 

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά διασκευάσαν το αξέχαστο κείμενο του θεατρικού έργου των Αλέκου Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου «Ανώμαλη προσγείωση», που είχε παρουσιαστεί στο αθηναϊκό κοινό για πρώτη φορά το 1950 στο θέατρο «Μακέδο» της οδού Θεμιστοκλέους, σε σκηνοθεσία Κάρολου Κουν και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό.

 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας είδαμε τον Χάρη Ρώμα, τη Μαρία Λεκάκη και την Καλλιρόη Μυριαγκού, οι οποίοι συναντήθηκαν τηλεοπτικά 21 χρόνια μετά το “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

 

Όπως είναι αναμενόμενο, στο Twitter έγινε χαμός με τις κοινές σκηνές των ηθοποιών, καθώς θυμήθηκαν αξέχαστες στιγμές από τη σειρά του ΑΝΤ1 με τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, την Πέγκυ Καρρά και την Ματίνα Μανταρινάκη.

 

Μάλιστα, η σκηνή που οι τρεις πρωταγωνιστές της ταινίας έπαιξαν χαρτιά τους θύμισε το επεισόδιο του “Κωνσταντίνου και Ελένης” με τον Κωνσταντίνο χαρτοπαίκτη και όσα γράφτηκαν ήταν απολαυστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου