Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση, ότι ο Θοδωρής…»

Η αποκάλυψη που έκανε η παρουσιάστρια του «Happy Day»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε από τον αέρα της εκπομπής «Happy Day», για τα όσα συζήτησε με την Σίσσυ Χρηστίδου για την συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου στο «Breakfast @Star», η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχαν.

«Μιλήσαμε αρκετή ώρα στο τηλέφωνο εκείνη την ημέρα και το πρωί που σας είπα κάποια πράγματα που ένιωθε και αισθανόταν. Μου είπε ότι όλες οι πλευρές ήξεραν ότι επί της ουσίας η ίδια δεν θα μπει σε λεπτομέρειες γιατί ήθελε να προστατέψει τα παιδιά της», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής «Happy Day».

Και μετέφερε τα λόγια της Σίσσυς:

«Ο Θοδωρής είπε κάποια πράγματα ήταν δική του επιλογή, το ότι δεν ισχύουν, φαίνεται από τις δικαστικές αποφάσεις που έχεις βγει. Εγώ να βγω, να εκθέσω τον πατέρα των παιδιών μου και να πω πράγματα που θα μείνουν στο διαδίκτυο και που θα τα στεναχωρήσουν και μπουν τα παιδιά στη διαδικασία να θεωρήσουν ότι οι γονείς τους έρχονται σε μια δημόσια κόντρα, δεν θα το κάνω ποτέ».

Και κατέληξε κάνοντας μία αποκάλυψη η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Μάλιστα μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση, ότι το ήξερε ο Θοδωρής αυτό ότι δεν θα σηκώσει το γάντι για μια τέτοια δημόσια κόντρα».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου