Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Ολα για την ζωή μας»: Τα πάντα για την αντιγήρανση και τις καρδιακές αρρυθμίες

Κάθε Σαββατοκύριακο στο MEGA τα θέματα υγείας έρχονται στο προσκήνιo στις 08:50

Το Σάββατο 13 Μαΐου η γήρανση του δέρματος, ένα θέμα που απασχολεί πλέον γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, μπαίνει στο μικροσκόπιο. Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ασχολείται με το θέμα της αντιγήρανσης του δέρματος, ένα θέμα που σύμφωνα με τους επιστήμονες περνά κυρίως από το δικό μας χέρι. Καλεσμένη του Μιχάλης Κεφαλογιάννης  είναι η Έλενα Γαλύφα, η οποία μιλά για όσα κάνει στην καθημερινότητά της προκειμένου να έχει ένα υγιές δέρμα.

«Ολα για την ζωή μας»: Τα πάντα για την αντιγήρανση και τις καρδιακές αρρυθμίες

Ακόμη, στην εκπομπή βλέπουμε πότε ένα επάγγελμα μάς κάνει πραγματικά ευτυχισμένους σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Ένα βίντεο για το ελεύθερο παιχνίδι και τα οφέλη του στα παιδιά κλείνει την ενδιαφέρουσα θεματολογία της εκπομπής.

Την Κυριακή 14 Μαΐου εστιάζουμε στο φτερούγισμα της καρδιάς: Πολλοί το έχουμε συνδέσει με την αρχή ενός έρωτα, όμως συχνά μπορεί να κρύβει καρδιακή αρρυθμία. Οι αρρυθμίες διαφέρουν μεταξύ ανδρών και γυναικών και πρέπει να αντιμετωπίζονται έγκαιρα, καθώς δεν είναι πάντα όσο αθώες νομίζουμε.

Σε όλα τα νεότερα για τις αρρυθμίες και την κολπική μαρμαρυγή αναφέρονται οι επιστήμονες στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Για την δική του εμπειρία με τις αρρυθμίες και τις συνέπειές τους στην υγεία του, αλλά και το πώς αυτές έχουν επηρεάσει την καθημερινότητά του, μιλάει ο σχεδιαστής μόδας Μάκης Τσέλιος.

Επίσης, μιλάμε για τον ρόλο της διατροφής στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και βλέπουμε πώς το σκάκι μπορεί να αποτελέσει ένα ενδιαφέρον χόμπι για μικρούς και μεγάλους.

«Ολα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Μαΐου στις 08:50.

#OlaGiaTiZoiMas

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου