Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Debate πολιτικών αρχηγών – Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε όσα δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές

Την εκλογική περίοδο με έντονο «άρωμα», στιγμάτισε το debate  των πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι από το απόγευμα κατέφθασαν καλά «διαβασμένοι» στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, προκειμένου να απαντήσουν στα κρίσιμα ερωτήματα της πολιτικής επικαιρότητας, σε ένα διευρυμένο φάσμα ενοτήτων.

Advertisement: 0:11

Από την πλευρά των δημοσιογράφων, η Ράνια Τζίμα από το Mega καθώς και η κυρία Κοσιώνη του ΣΚΑΪ, έφτασαν πρώτες με διαφορά λίγων λεπτών. Αργότερα, ακολούθησαν ο Αντώνης Σρόιτερ του ALPHA και ο Γιώργος Παπαδάκης που εκπροσωπούσε τον ANT1.

Όλοι οι δημοσιογράφοι προχώρησαν σε δηλώσεις προς τους συναδέλφους τους με εύθυμη διάθεση, ενώ τελευταίοι κατέφτασαν οι Μάρα Ζαχαρέα και ο Παναγιώτης Στάθης των τηλεοπτικών σταθμών STAR και OPEN, αντίστοιχα.

Σειρά άρχισαν να παίρνουν, οι πολιτικοί αρχηγοί οι οποίοι λίγο πριν πέσει το φως της ημέρας άρχισαν να περνούν ένας ένας τις πόρτες του μεγάρου της δημόσιας τηλεόρασης. Η πρώτη παρουσία ήταν αυτή του Κυριάκου Βελόπουλου, της «Ελληνικής Λύσης», ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν ο Γιάνης Βαρουφάκης του ΜέΡΑ 25 και ο γγ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η άφιξη και οι δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη

Οι πρόεδροι των δυο μεγαλύτερων κομμάτων Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας, έφτασαν λίγο αργότερα προχωρώντας σε δηλώσεις με χαμόγελο στα σκαλιά του Ραδιομεγάρου, προς τους δημοσιογράφους, υπό το φως των καμερών καθώς η ώρα είχε προχωρήσει.

Όσα ακολούθησαν μέσα στο στούντιο 4 της ΕΡΤ κατά την διάρκεια του debate με τους προέδρους των κομμάτων να κάθονται από τα αριστερά νπρος τα δεξιά ανάλογα με την κοινοβουλευτική τους δύναμη.

Tovima.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου