Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γιώργος Τσαλίκης σε Γιώργο Λιάγκα: «Αυτοί στο πάνελ της Καινούργιου παθαίνουν ταραχές»

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον τραγουδιστή για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, με αφορμή το Big Brother

Ο Γιώργος Τσαλίκης φιλοξενήθηκε στο Πρωινό σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον τραγουδιστή για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, με αφορμή το Big Brother.

«Γιατί δεν το λύνεις αυτό να τελειώνεις;» ρώτησε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος απάντησε: «Τι να λύσω; Έχει τελειώσει αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει κάτι που με βαραίνει».

«Του ‘χεις κάνει μνημόσυνο κι έχεις φύγει παρακάτω;» συνέχισε ο παρουσιαστής, κάτι που έκανε τον προσκεκλημένο του να βάλει τα γέλια. «Θα δω τίτλο στα sites έκανα μνημόσυνο στον Γκουντάρα. Θα το δω τίτλο αυτό και δεν θέλω καθόλου. Αυτοί στο πάνελ της Καινούργιου παθαίνουν και ταραχές, δηλαδή βλέπουν τις δηλώσεις και κάνουν όλοι μούτες (μορφασμούς). Έχει τελειώσει για μένα το θέμα, έχει τελειώσει» σημείωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Η τηλεόραση με αγαπάει και κάθομαι πολλές φορές και σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι που είναι σε πάνελ, κάποιοι είναι σπουδαίοι και από κάποιους δεν θα ήθελα ποτέ να ακούσω την άποψή τους σε μία παρέα. Οπότε το παρακολουθώ και σαν τηλεθεατής και πλέον παρακολουθώ την εκπομπή τους αποστασιοποιημένα. Εγώ έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και τους έχω κατατάξει εκεί που πρέπει όλους και πορεύομαι…» κατέληξε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου