Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο Τάκης Σούκας απόψε στο «Σπίτι με το Mega»

Στις 21:00 στο Mega

Ο Τάκης Σούκας φέρνει στο«Σπίτι με το MEGA» όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Απόψε στις 21:00 η  Ρούλα Κορομηλά,υποδέχεται έναν συνθέτη με εντυπωσιακή  πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο.  

 

Ακούγοντας τις επιτυχίες που έχει συνθέσει ο Τάκης Σούκας, μας έρχονται μνήμες άλλων εποχών, όταν ο κόσμος ήξερε να διασκεδάζει με την ψυχή του, να ξεφαντώνει, αλλά και να εκφράζει τον έρωτα και τον καημό του μέσα από αυθεντικά λαϊκά τραγούδια. 

 

Αυτό το πλούσιο ρεπερτόριο φέρνει απόψε στις 21:00 μαζί του στο «Σπίτι με το ΜEGA» ο συνθέτης που χάρισε τεράστιες επιτυχίες σε πολλούς λαϊκούς τραγουδιστές. Η Ρούλα Κορομηλά του εκμαιεύει άγνωστες και συγκινητικές στιγμές της ζωής και της καριέρας του. Αγαπημένοι ερμηνευτές έρχονται να τιμήσουν τον μοναδικό Τάκη Σούκα, με τα τραγούδια του να αποδεικνύουν τη διαχρονικότητα τους. 

 

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Στέλιος Διονυσίου και ο Δημήτρης Κοντολάζος τιμούν με την παρουσία και τη φωνή τους τον καλό φίλο και συνεργάτη τους.  Ο Μιχάλης Δημητριάδης προστίθεται στην υπέροχη συντροφιά, ερμηνεύοντας αγαπημένα κομμάτια που φέρουν τη σφραγίδα του Τάκη Σούκα. 

 

Ακόμα, η Ζωή Παπαδοπούλου και η Σοφία Παπάζογλου συμμετέχουν σε αυτό το νοσταλγικό μουσικό αφιέρωμα. Μαζί τους και η Αγνή Καλουμένου. Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργος Λιάνης, καθώς και οι δημοσιογράφοι Τάκης Γιαννούτσος και Θοδωρής Βαμβακάρης μιλούν στη Ρούλα Κορομηλά για τον συνθέτη των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών. 

 

Απόψε στις 21:00 κλείνουμε πρώτο τραπέζι σε μια αξέχαστη λαϊκή βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA».  

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου