Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Kitchen Lab»: Θρεπτικές συνταγές, μεσογειακές ντελικάτες γεύσεις

Σάββατο 06 & Κυριακή 07 Μαΐου στις 16:40

Σαββατοκύριακο, 06 και 07 Μαΐου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Συνταγές απλές, η κάθε μια από τις οποίες έχει την δικιά της τσαχπινιά, αλλά την ίδια στιγμή είναι όλες θρεπτικές, πολύχρωμες και με διαφορετικές υφές, προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 06 Μαΐου στις 16:40.

Ένα avocado toast, όχι απλό αλλά με καπνιστό τόνο που θα απογειώσει τη γεύση και θα σας συστήσει σε κάτι καινούργιο, σε έναν απόλυτα ισορροπημένο συνδυασμό, είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο τραπέζι. Σερβίρει με φέτες lime, κόλιανδρο και πίκλες κρεμμυδιού. Για κυρίως γεύμα προτείνει μια συνταγή με κοτόπουλο αρωματική, πεντανόστιμη αλλά την ίδια στιγμή πολύ θρεπτική, το κοτόπουλο με κους κους, ένα πιάτο που θα μας λύσει τα χέρια σε πολλές στιγμές όταν θέλουμε κάτι διαφορετικό, χωρίς πολύ κόπο. Σερβίρει με φέτες λεμονιού, δυόσμο, πιπέρι και ελαιόλαδο. Για επιδόρπιο ο Άκης φτιάχνει ένα εύκολο προφιτερόλ με σαβαγιάρ, το οποίο σερβίρει με σαντιγί και τριμμένη κουβερτούρα.

Την Κυριακή 07 Μαΐου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40, που κινείται πολύ ανοιξιάτικα, με μεσογειακές και ντελικάτες γεύσεις που θα ξεχωρίσουν στα τραπέζια σας.

Κολοκυθοανθούς γεμιστούς με τυρί κρέμα και πιπεριές Φλωρίνης, μια πολύ ιδιαίτερη και σικάτη επιλογή που θα σας αρέσει πολύ, είναι το ορεκτικό στο κυριακάτικο μενού. O συνδυασμός των υλικών στη συγκεκριμένη συνταγή είναι «το κάτι άλλο», την οποία σερβίρει με φέτες λεμονιού, φρέσκια ρίγανη, πιπέρι και ελαιόλαδο. Για κυρίως γεύμα επιλέγει μια συνταγή λαδερού φαγητού που είναι κλασική, αλλά αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι πως υπάρχει τρόπος να είναι έτοιμη μέσα σε μισή ώρα. Πολύ θρεπτικό φαγητό, απόλυτα μαμαδίστικο και ελληνικό, τα φασολάκια κοκκινιστά στη χύτρα ταχύτητας του Άκη είναι «λουκούμι», σερβιρισμένα με φέτα, ελαιόλαδο, ψωμί, ρίγανη, δυόσμο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Για γλυκό ο Άκης ετοιμάζει ένα φανταστικό cheesecake με ανθότυρο, και μας δείχνει πόσο ωραία ταιριάζει αυτό το τυρί στην παρασκευή αυτού του τόσο αγαπημένου σε όλους γλυκό. Σερβίρει με φράουλες, φρέσκα μούρα , μέλι, κανέλα και φύλλα δυόσμου.

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου