Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Νίκος Κοκλώνης: Πολλά υποσχόμενος για το 10ο live του J2US – Το secret ζευγάρι και οι μοναδικές εκπλήξεις της βραδιάς

Δείτε την ανάρτηση του

Το J2Us έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών κάθε Σάββατο αφού πρόκειται για το πιο φαντασμαγορικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Νίκος Κοκλώνης φροντίζει πάντα να ανάβει το κέφι φέρνοντας καλλιτέχνες με τεράστια επιτυχία και που μιλάνε στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

Ωστόσο, το 10ο live είναι πολλά υποσχόμενο αφού όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής και CEO της Barking Well αναμένεται να εισβάλλει ένα secret ζευγάρι.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε φωτογραφίες από το live του Σαββάτου (29/4) και ευχαρίστησε όλους τους τηλεθεατές που τον υποστηρίζουν και εκφράζουν έμπρακτά την αγάπη τους.

Και φυσικά η αγωνία κορυφώνεται γιατί εκτός από το secret ζευγάρι αναμένονται και πολλές πολλές εκπλήξεις!

«Κοιτάζω τις φωτογραφίες από το μεγάλο μας πάρτι αυτό το Σάββατο, που έγινε σημείο συνάντησης… κορυφής για αγαπημένους καλλιτέχνες που βαδίζουν σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια. Από τον Trannos στον Θοδωρή Βερλή, από τη Ρία Ελληνίδου στον Σώτη Βολάνη!

Γιατί αυτό είναι το #j2us ! Το μεγαλύτερο, το πιο συναρπαστικό κ ανατρεπτικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, αυτό που κάθε Σαββατόβραδο μας ενώνει στην πιο μεγάλη κ πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα!

Σας ευχαριστώ που είμαστε πάντα η νο1 επιλογή σας! Καλό μήνα αγαπημένοι μου! Αυτό το Σάββατο ερχόμαστε με πολλές just… εκπλήξεις -κ secret ζευγάρια», αναφέρει στην ανάρτησή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου