Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Φάσμα: Εκτός κάδρου και Γενιά Ζ

Απόψε στις 23:45 στην ΕΡΤ1

Όλο το Φάσμα της ειδησεογραφίας σε βάθος. Η νέα ενημερωτική εκπομπή του ΕΡΤNEWS, με παρουσιαστές τους Κατερίνα Αντωνοπούλου, Έλενα Καρανάτση, Ελβίρα Κρίθαρη και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Η εκπομπή εξετάζει θέματα που απασχολούν την κοινωνία, φωτίζοντας αθέατες πτυχές των γεγονότων και αναδεικνύοντας κρίσιμα ζητήματα που χάνονται μέσα στον καταιγισμό της πληροφόρησης. Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής δίνει χώρο και χρόνο στην έρευνα, με στόχο την τεκμηριωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση.

Δείτε σήμερα: «Εκτός Κάδρου & Ανακαλύπτοντας τη γενιά Ζ»

Εκτός Κάδρου
Έρευνα: Γιάννης Παπαδόπουλος

Η αξιοποίηση δύο εμβληματικών κτιρίων έχει προκαλέσει ανησυχία για την τύχη ιστορικών κινηματογράφων που στεγάζονται σε αυτά. Είναι η Αθήνα μια πόλη που κινδυνεύει να χάσει τη μνήμη της; O Γιάννης Παπαδόπουλος μιλάει με τους διαχειριστές των κινηματογράφων Ιντεάλ και Άστορ και ερευνά τι συμβαίνει με την πολύπαθη ιστορία των γειτονικών κινηματογράφων Αττικόν και Απόλλων.

Ανακαλύπτοντας την γενιά Ζ
Ρεπορτάζ: Ελβίρα Κρίθαρη

Εξερευνώντας την γενιά Ζήτα. Ποιοι είναι οι ψηφιακοί ιθαγενείς της gen z και πώς εξελίσσεται μέσα από τον καταιγισμό πληροφορίας που παράγει;
Η Ελβίρα Κρίθαρη μιλάει με δημιουργούς περιεχομένου της νέας γενιάς και μελετητές των διαγενεακών αντιθέσεων, για τα φαινόμενα και τις τάσεις που διαμορφώνουν οι νέοι ενήλικες που θα καθορίσουν το μέλλον.

Φάσμα, Δευτέρα στις 23:00 στο ERTNEWS και στις 23:45 στην ΕΡΤ1.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου