Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μπέττυ Μαγγίρα: «Είναι η εποχή της αποκαθήλωσης – Είμαστε πάντα με τα θύματα»

«Δεν παίρνω θέση γιατί δεν γνωρίζω τι έχει γίνει, αν δεν γνωρίζουμε να σιωπήσουμε. Τι να πουν οι ηθοποιοί;» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς

Η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση με τις καταγγελίες κατά του Αλέξη Γεωργούλη.

Η Μπέττυ Μαγγίρα βλέποντας τις δηλώσεις των ηθοποιών μετά τις καταγγελίες εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν χρειάζεται να «δικάζουν» ανθρώπους μέσα από τα τηλεοπτικά πάνελ, χωρίς να έχει αποδειχτεί ότι είναι ένοχοι για τις πράξεις που τους καταλογίζουν.

«Μπορεί να έχεις δουλέψει μαζί του και να είχες μια άψογη συνεργασία με αυτόν τον άνθρωπο, δεν ξέρεις τι γίνεται στην προσωπική του ζωή. Τι θέση να πάρεις και τι να πεις εσύ;» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν παίρνω θέση γιατί δεν γνωρίζω τι έχει γίνει, αν δεν γνωρίζουμε να σιωπήσουμε. Τι να πουν οι ηθοποιοί;» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Είναι η εποχή της αποκαθήλωσης, βλέπουμε πάρα πολλά πρότυπα, είδωλα στον χώρο και εκτός χώρου να αποκαθηλώνονται. Μέχρι να αποδειχθεί όλο αυτό, κανείς δεν ξέρει τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Είμαστε πάντα με τα θύματα, δεν υποστηρίζουμε αυτή τη στιγμή τον Αλέξη Γεωργούλη ή τον κάθε Γεωργούλη. Να μην βγάζουμε συμπεράσματα και να μην κρεμάμε ανθρώπους στα περίπτερα πριν ακόμα αποδειχθεί ότι έγινε αυτό» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου