Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Επιστρέφει με νέα επεισόδια το «Fishy» του Γιάννη Τσιμιτσέλη

ΤΟ «FISHY» σαλπάρει με νέα επεισόδια για μοναδικούς προορισμούς παρέα με αγαπημένους καλεσμένους.

Η πολυταξιδεμένη εκπομπή του Mega με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έρχεται με νέα επεισόδια, δαμάζοντας τα κύματα με το πάντα φιλόξενο σκάφος «Εύα». Σταθεροί συνοδοιπόροι στις θαλάσσιες περιπέτειες, ο σύμβουλος ψαρέματος Κώστας Αντωνιάδης και ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας.

Το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου στις 13.40, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συναντά την ηθοποιό Αντιγόνη Νάκα, με την οποία συμπρωταγωνιστούν στην κωμική σειρά του Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Μετά την ενδιαφέρουσα ψαριά, ακολουθεί βόλτα στον Πύργο Ηλείας και πλούσιο γεύμα.

Τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου, την ίδια ώρα, το «Fishy» ταξιδεύει στον Καναδά, σε ένα χορταστικό επεισόδιο γεμάτο υπέροχες εικόνες και απρόσμενες γνωριμίες. Ο Γιάννης, ο Κώστας και ο Γιώργος βρίσκονται στο Τορόντο, γνωρίζουν υπέροχα μέρη με τη βοήθεια Ελλήνων που ζουν εκεί και ψαρεύουν σε λίμνη.

Την Τρίτη 18 Απριλίου η ηθοποιός Νίκη Λάμη, το τηλεοπτικό επεισοδιακό ταίρι του Γιάννη Τσιμιτσέλη στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», τον ακολουθεί έως τον Πύργο Ηλείας, κατενθουσιασμένη που θα ψαρέψει για πρώτη φορά στη ζωή της.

Τέλος, την Τετάρτη 19 Απριλίου, η κάμερα της εκπομπής συναντά το δημοφιλή ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου στην Πάτρα και, όπως όλα δείχνουν, δεν θα φύγουν με άδεια χέρια, θα πιάσουν μεγάλο ψάρι.

 

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 13/4/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου