Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μαίρη Χρονοπούλου: Ο μεγάλος έρωτας, ο Νίκος Κούρκουλος και o θάνατος (Βίντεο)

«Με τον Ανδρέα Μπάρκουλη είχαμε αρραβωνιαστεί επίσημα με παπά και με κουμπάρο» αποκάλυψε η ηθοποιός

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε μία αποκλειστική συνέντευξη στη «Super Κατερίνα» μίλησε για όλους και για όλα.

Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων για τον Νίκο Κούρκουλο, τον άγνωστο μεγάλο της έρωτα, αλλά και την εξοικείωση με τον θάνατο.

Για τις κακοποιητικές σχέσεις που έχει βιώσει και τον Νίκο Κούρκουλο, είπε:

«Με τον Ανδρέα Μπάρκουλη είχαμε αρραβωνιαστεί επίσημα με παπά και με κουμπάρο. Δεν νομίζω ότι πέθαιναν για εμένα, ήμουν εξωεπαγγελματική. Μου λείπει περισσότερο ο Νίκος Κούρκουλος που ήταν οικογένειά μου. Μου λείπει και μόνο που το σκέφτομαι, πεθαίνω. Ήξερε τα πάντα για την προσωπική μου ζωή. Είχε τραβήξει πολλά με τα παθήματά μου. Με φρόντιζε, με μάλωνε και ήταν ό,τι πιο κοντινό είχα στη ζωή μου.

Η ατάκα που θυμάμαι ήταν το “Δεν σε αντέχω”. Τον είχα πάρει τηλέφωνο βράδυ και του είπα “Έλα γρήγορα Νίκο, θα με σκοτώσει αυτός”. Ήρθε με τη μηχανή, “καθάριζε” ωραία, γενναία, τον πλάκωνε τον σύντροφο που με είχε κακομεταχειριστεί. Περίμενε μέχρι το πρωί να έρθει ο κλειδαράς να μου αλλάξει κλειδαριά. Περνούσαν οι μήνες και με το πρόσωπο αυτό ή το είχα συγχωρήσει και πίναμε καφέ. Μας έβλεπε ο Νίκος και μου έλεγε “Βρε Μαίρη, τον χτύπησα τον άνθρωπο, δεν του μιλάω και εσύ πίνεις καφέ μαζί του;”».

Για τον μεγάλο της έρωτα, ανέφερε:

«Ένας ήταν ο μεγάλος μου έρωτας αλλά δεν θα το πω. Πιστεύω πώς μια φορά ερωτευόμαστε στη ζωή μας πραγματικά. Δεν κατέληξε σε γάμο. Πιστεύω ότι καταλήγουν σε γάμο με άλλον άνθρωπο και όχι μαζί μου. Παντρεύτηκα γιατί ήθελα να αφήσω το θέατρο, είχα περάσει μια άσχημη κατάσταση, να μαζευτώ στον πύργο μου. Ήταν ένα τεράστιο σπίτι, κοιμόμουν μόνη μου σε ένα μέρος του σπιτιού και ας ήμουν παντρεμένη. Ήθελα να φύγω από το περιβάλλον που είχα ζήσει και ήθελα να γίνω νοικοκυρά».

Η Μαίρη Χρονοπούλου δήλωσε πως είναι απόλυτα εξοικειωμένη με την ιδέα του θανάτου της.

«Είναι τρομακτικό παρακολουθώντας μία σκηνή που έχουν φύγει όλοι ή έχετε εξοικειωθεί με την ιδέα του θανάτου;», για να της απαντήσει η 89χρονη ηθοποιός, «με την ιδέα του θανάτου του δικού μου είμαι απόλυτα εξοικειωμένη, δεν με τρομάζει καθόλου. Με τον θάνατο των γύρω μου όχι, δεν μπορώ».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου